Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
drugi kolokvijum u životu i ja se prospem ko bog -.- ponosna sam na sebe xD arhitektonski :) čestitke brej :)
Ево, ја да се похвалим, да сам прошлог викенда наместио 10 утакмица.
Одушевио ме Руски Кубањски Казачки (тј Козачки) хор. Имају неколико песама посвећених Србији (живо ме интересује колико таквих песама имају Британци, Немци или Мађари), а још су на чистом Српском певали Тамо далеко . Фасцинантан спектакл.
Данас сам успето тру пута заредом да испрскам на шимејл кинематографију.
Ne pamtim kad sam se zadnji put ovako smejala. Još ne mogu sebi da dođem.
Aj reci i nama lolo
Ti dupli da ćutiš. lolo I nemoj više da ubadaš babi u rupe, majku mu...
Nisam nikad ni planirao.
Izi, i ja sam danas se cepala, kolege mislile da sam na nečemu, užasno mi bio smešan vic:
-Kuc, kuc.
-Ko je?
-Vera.
-Koja Vera?
-Ona što šeta kera.
AHAHAHHAHAHAHAHHA, evo ga opet, HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA....
-Ko je?
-Vera.
-Koja Vera?
-Ona što šeta kera.
Ахаааааааахахахахахаххахахах.
Izi, i ja sam danas se cepala, kolege mislile da sam na nečemu, užasno mi bio smešan vic:
-Kuc, kuc.
-Ko je?
-Vera.
-Koja Vera?
-Ona što šeta kera.
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koji epic, smorena, roditeljko!
Bio je i ovaj, taj je bio prvi, onako me zagrejao, pa onda me taj sa Verom dokrajčio:
-Kuc, kuc.
-Ko je.
-Đole.
-Koji Đole?
-Onaj što ga zubi bole.
Hahahahahahahahaha! Vera što šeta kera, hahahahahahahahahahaaaaaa!
Dzindzerasin ima da se pohvali sa dve bivse i jednom sadasnom u jednom danu. Dzindzer jebe.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAA, idi bre koleginice, boktemazo!
Epic veče! Nema dalje! Vera što šeta malog kera! Viđi ga ker, mali ker ahahahahahahahahahahahahaha
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA............... JA SE JOŠ VALJAM! VERA ŠTO ŠETA (MALOG) KERA! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
Drago mi je da vam ulepšah.... Zoru.
Eto, da se pohvalim, ulepšala sam kolegama zoru, i to ne zornjakom! Bravo za mene!
Taman što me prošao jedan napad uhvati me drugi! HEJ ZORO, HEJ ZORO NE SVANIIIIIIIIIIIIIII
Ахахах. Јеботе, овако сам се први пут кидао кад сам открио малог кера.
Uzmeš kera, pa u šetnjicu, da razbistriš glavu. I daj mu po koji briket, malo brusketa mareta, burtlu, gutlu i kuvanu nudlu. Koje smešne reči. olololo
Идем да спавам. Јеееееееј!