Moram nekome da se pohvalim

1. Pa, znaš šta... Realno, za eleka ništa ne mogu da tvrdim... Pošto mu nisam ništa slala koliko se sećam... Kad razmislim... Nisam skoro nikom ja prva slala... Valjda sam kukavica... Ili samo volim da spemujem na defkama, a ionako sedružim sa spemerskim istomišljenicima, pa nam ne treba PVT. xD Ne, jesam Foči da ga pitam kako da promenim komentar na posteru... To je bilo pre nekoliko eona... xD

2. Ili samo volim da spemujem na defkama, a ionako sedružim sa spemerskim istomišljenicima, pa nam ne treba PVT.

hahahahahah :D

3. hahahahahah :D

ZNALA SAM! ALI ZNAŠ KAKO SAM ZNALA DA ĆE TI OVO BITI POZNATO I DA ĆEŠ ZNATI DA SI SE PREPOZNALA! :)

4. Hahaha, pa naravno, nego kako drugačije :) Smrt pevete-u, sve se može reći na defkama!

5. E, a ladno mi draže da pričam na defkama, čak sam i otvorenija tu nego na PVT... Valjda sam potajni egzibicionista, šta li...

6. Moguće, voliš da drugi posmatraju lolo
    E, mojne ovde, pobiće nas elek.

7. Što, šta nam fali? Sve su face i pobednici tu da nas gledaju. xD Ipak je ovo tema za pohvale, olololo. 3;)

Ajde nećemo da mu kvarimo, ja sam dobila prvi put pvt od dame (JUPIIIII), a i on je stoti put dobio prvi put pvt od dame. Pohvalno!

8. O bože, ja sam mislila da je ovo tema za jebeno jadanje.
    Hahahaha, meni niko ne šalje PVT :(

9. ŠTA?! Verujem ti isto koliko i eleku. Pa sad ti proceni koliko je to. Nema šanse!
    Evo ja ću... Soul imaš pvt. xD :*

10. Niko mi ne šalje.
    Ali evo, malopre mi je stigao PVT od jedne žemske, sad ću da joj odgovorim jejejjeje

11. meni aurora poslala prvi ženski pvt, pa messalina...a baš sam im se obradovala, lepše nego muški...

12. Ahahahahahaha! Danas je troje ljudi prvi put dobilo PVT od ženske odobeeeeeee!!!! JeeeeeJ! Od kojih za sebe znam da sto posto jeste tako. :)

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRH4RQtsIBOOYjpR1s8gzws3hfFVlexGD8Nh7b_CtOKry5JbUcRyVHz_61n

13. Šta ste se raskokodakale toliko. Elem ja danas zamenio bravu na vratima, sad radi kao švajcarski sef.

14. Jeste lepši žemski pvt od muškog, majke mi :)
    Ja nisam prvi put, ali dobro, danas jesam prvi put :))) FOREVR ALOUUUN!

15. a nije meni danas, nego pre godinu dana...a posle bilo još...i đaftara i chupeee i penzionerka i natnat...sve mi to drugarice ovde...

16. Mora elek da bude mirođija.

17. Šta ste se raskokodakale toliko.

Priznaj da nas voliš kad kokodačemo... :3 Svaka čast za bravu, ja sam pomagala ćalu da udari onu duplu pošto nam bili obili stan pajserom... Radi... Za sad.

Haha, e, Soul, ja jesam, bogme... Skor mi je užas u korist gospode, ali ovo... Ova me usrećila za mesec dana... Izi dobročiniteljko... :)

Haha, Soul, znala sam da nisi prvi put (dobila ženski PVT). :))))

Ja sa tobom, Kozmo nema potreba ni da se PVT-išem, ni sa penzionerkom i Džafarom, kod vas onako domaćinski navratim da defku i lepo se ispričamo... Naši smo svi... Opuštencija i, majke mi, zabavnije mi je od pvt-a... Fak jea. B)

18. ma i meni lepše na definicijama, al imam neke konstruktivne razgovore sa ženama na pvt, to sam htela da se pohvalim...
    sa aurorom sam ubila ' iljadu postova do sad, samo što smo brisale, za svaki slučaj...tamo sam samoj sebi dokazala da umem i sa ženama da komuniciram, što mi u svakodnevnom životu ne polazi baš za rukom...ne vole me žene nekako...nikad nisam imala drugaricu baš blisku, samo ortake...a aurora mi baš bliska, onako pravi prijatelj, za nju oko vadim...

19. Žene me često startuju, neodoljiva sam im lolo
    Vala baš, sa kosmicom se uvek ispričam kako valja, definicije su super stvar za to.
    Pa kako te ne vole žene, mislim, skroz si na mestu ?