Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
imala sam taj problem ranije, kao klinka sam bila jedina devojčica u društvu od deset dečaka, i u srednjom mi je nekako sa momcima lakše išlo, nije da sam bila srećna zbog toga, baš mi je trebala drugarica, mada sad kako sam prisiljena na žensko društvo... Onda sam uspostavila balans, sad me žene obožavaju koliko i ortaci... Postadoh neki hibrid majku mu... Eto, i to je za pohvalu! Dakle hvalim se, ne spemujem. xD
neam pojma, ne umem sa ženama, muškarci me kapiraju bolje...kažu mi i da razmišljam kao muškarac, al su to ovde rekli i aurori, pa smo se možda zato našle, ne znam....
uglavnom ni kao dete se nisam družila sa devojčicama, eto tek ovde...
valjda sam preterano direktna ponekad, teško dajem bespotreban kompliment, numem da laskam...kad je neka glupa k'o kurac ja joj kažem i tako...
Meni je to neki psihološki test potvrdio... Nije da ja ne volim ženske stvari i to, nego što ti kažeš, direktna sam, ne volim da idem okolo problema i da raspredam o njemu kao idiot... To me nervira kod žena... A opet, nisam ni tipični muškarac... Neki hibrid, kažem. :)
Ja sam muškarac u duši, tako da smo se našle, tototo. Eto, da se pohvalim, našla sam se.
pa i ja se hvalim...našla drugaricu na vukajliji...al ne mogu da napravim balans kao ti...imam ja drugarice, mnogo njih, al nikakve bliskosti nema....reklo bi se da zazirem od prisnijeg razgovora, ne poveravam se ženama...osim aurori.
Zato što niste tipične žene, zato ti je lakše da pričaš sa njom nego sa nekom koja će da se u'vati za jednu stvar i da kukumače o njoj satima. Jeza me neka u'vatila.
što jeza? a za to si u pravu, sad kad se prisetim, nikad ne kukamo na pvt...al se pošteno zajebavamo...
Evo, da se pohvalim, ponavljam ovo isto... NEVEROVATNO! :* Ima nade za mene... u stvari... <3 nas <3. :)
Pa, razmišljam koliko ni ja ne mogu da slušam žalopojke, već samo klimam glavom i retko kada imam šta da kažem na to. A dobro slušam, to mi ide-eto, da se pohvalim :)
Eto, vidiš. Realno, ovo i jeste sajt za zajebanciju, prepun kvalitetnih ljudi :)
ma ima i ozbiljne priče, samo ne kuknjave...ono ne damo se, samo napred, bori se...
Hahaha, forvr aloun!
Izdrži i to. Super je to, naći nekoga ko ti tako odgovara :)
I ja umem jako dobro da slušam, baš jako dobro... A i volim druge da slušam, ali ne često... Psihički me to umara... posle žalopojke mi treba tri dana da se oporavim... Navikli su već na moje ne odgovaranje na poruke... Imam divne ljude koji su me maksimalno prihvatili tako pomalo antisoc kakva jesam, da volim da imam svoj mir i tako... Super mi je... Ali je trebalo vremena za to. :)
Jeeeej, imam drugarice na Vukajliji, i puno ih volim! :3
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617
volimo i mi tebe!
Bitno da si ih našla :)
+1 Eto, da se i ja pohvalim :D
Koliko će ovo patetično da zvuči, ali ja sam pustila suzu na ovo. :*
ahahaha nemoj da plačemo, to ide lančano...počećemo i ja i soul za tobom...
Hahaha, nemoj života ti, mrzim te lančane reakcije, bolje zevaj pa da palimo u krevet :)
aj, laku noć...
Q noć, dame moje...
Evo samo još jednom... Šmrc :')... Nema više. :)
Sad ono ziljavo ''ljubim vas'', ali nije mi žao što sam to napisala jer stvarno tako mislim...
Oki, damice, q noć, lepo spavajte, san je majka lepote. :*
Nemam variocele, imam samo cistu!