Зато што ће ти се тај један пут посрећити, а онда нећеш имати среће наредне две године док се циклус не обнови... хДД
Ма зајебавам се, само ћеш онда да кукаш кад немаш шта да јебеш а овако кукаш како никад ниси... Исти курац.
Зато што ће ти се тај један пут посрећити, а онда нећеш имати среће наредне две године док се циклус не обнови... хДД
Ма зајебавам се, само ћеш онда да кукаш кад немаш шта да јебеш а овако кукаш како никад ниси... Исти курац.
Mislim da ce lepse da mi bude kako kukam da nemam sta da jebem oololo
Sale nokautiraj je oklagijom i raščereči je na stolu.
НИЈЕ ИСТИ. ОНАКО ЗНА ШТА ПРОПУШТА И ЈОШ МУ ЈЕ ГОРЕ ЗБОГ ТОГА. ОВАКО НЕ ЗНА, ПА МОЖ ДА МИСЛИ ДА МУ ЈЕ ФЛАША ВОДАВОДЕ ДОСТОЈНА ЗАМЕНА ЗА ВУЛВУ ИЛИ ДА ЈЕ МАСТУРБАЦИЈА ПОД МЛАЗЕМ ТОПЛЕ ВОДЕ ВРХУНСКИ УЖИТАК. САЛЕ НИКАД НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ!
Pazi, ja sam se prvi put oprobao na kurvi, imo sam 16, i bio sam očajan u krevetu taj put. Totalno sam bio jadan jebač, molio sam Boga da što pređe tih 15 minuta. Prvi 5-6 minuta je otišlo na pušenje i pozu ona na meni, a onda sam stidljivo zatražio da je pojebem od nazad pošto sam do tada uvek drkao na scene seksa od nazad. Međuti nikako nisam mogao da ga joj ubacim, a pošto joj se nisam sviđao nimalo nije ni htela da mi pomogne nego sam mrcvario nešto sa spuštenim kitom oko njene bulje, to je bila jedna greota za gledati. Poslednja 3 minuta kao uzela da mi ga popljuga međutim nije išlo i mrtva ladna je rekla ''e prošlo je 15 minuta, a neće ni da ti se digne, vidim ti po jajima da nećeš svršiti još dosta vremena, jbg dešava se...''
Tako da ne žuri sa tim seksom, uživaj u svojoj nevinosti.
A cek zar je vazno da li cu da jebem prvi put sa 16 ili sa 20...
Prvi put cu svakako da budem ocajan.
Osim ako ne nadjem neku vec trosenu da me poduci...
Pazi, ja sam se prvi put oprobao na kurvi, imo sam 16, i bio sam očajan u krevetu taj put. Totalno sam bio jadan jebač, molio sam Boga da što pređe tih 15 minuta. Prvi 5-6 minuta je otišlo na pušenje i pozu ona na meni, a onda sam stidljivo zatražio da je pojebem od nazad pošto sam do tada uvek drkao na scene seksa od nazad. Međuti nikako nisam mogao da ga joj ubacim, a pošto joj se nisam sviđao nimalo nije ni htela da mi pomogne nego sam mrcvario nešto sa spuštenim kitom oko njene bulje, to je bila jedna greota za gledati. Poslednja 3 minuta kao uzela da mi ga popljuga međutim nije išlo i mrtva ladna je rekla ''e prošlo je 15 minuta, a neće ni da ti se digne, vidim ti po jajima da nećeš svršiti još dosta vremena, jbg dešava se...''
Zasto to brate :) ?
Kazem ja, mnogo se prskate lololo
ОСТАЋЕШ ТРУДАН.
Sale nokautiraj je oklagijom i raščereči je na stolu.
Zato sad oženiš neku kozarku iz Aljbanije, nepismenu al da zna pitu razvuć' i jebaćeš svaki dan.
Mislim da ce lepse da mi bude kako kukam da nemam sta da jebem oololo
Vidis to mi nije palo na pamet!
НИЈЕ ИСТИ. ОНАКО ЗНА ШТА ПРОПУШТА И ЈОШ МУ ЈЕ ГОРЕ ЗБОГ ТОГА. ОВАКО НЕ ЗНА, ПА МОЖ ДА МИСЛИ ДА МУ ЈЕ ФЛАША ВОДАВОДЕ ДОСТОЈНА ЗАМЕНА ЗА ВУЛВУ ИЛИ ДА ЈЕ МАСТУРБАЦИЈА ПОД МЛАЗЕМ ТОПЛЕ ВОДЕ ВРХУНСКИ УЖИТАК. САЛЕ НИКАД НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ!
Па да... Заправо то је моја поента била...
Што даље имплицира, НЕМОЈ СЕ НЕРВИРАТИ САЛЕ, НАЈГОРЕ ТЕК СЛЕДИ!
Tako da ne žuri sa tim seksom, uživaj u svojoj nevinosti.
A cek zar je vazno da li cu da jebem prvi put sa 16 ili sa 20...
Osim ako ne nadjem neku vec trosenu da me poduci...
Zalim tvoju bivsu, sadasnju, buducu, ako je budes imao...
AHAHHAAHAHAHA NISAM NAJGORI
МЕНИ НИКАДА НИЈЕ ИСТЕКАО РОК ТРАЈАЊА КОНДОМА! УВЕК НАЂЕМ НАЧИН ДА ИХ ПОТРОШИМ. ПРОШЛИ ПУТ САМ ИХ НАПУНИО ВОДОМ И ГАЂАО ПРОЛАЗНИЦЕ! ФАК ЈЕА!
DA cujemo tvoju pricu :) Nasi smo :)
nije bila kurva lolololo
Cuvaj ruke, trebace ti!
Hoce, za secenje, mesanje, kuvanje ololol
Slobodno opleti.
Moram da se pohvalim da ovoliko spemštine nisam odavno video.