U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Е и не веруј људима који се хвале сексом!! лоло
naučen sam da poštujem sve žene od 7 do 77 godina, al ono što sam do sad naučio je da vama ne može nikako da se ugodi. Ako vas tretiramo kao šljamove onda smo šovinisti i onda na sva vrata kuka te za svoja prava, a ako vas neko poštuje onda je odma šonja, pederko, jadnik i šupak
Mislis da verujem mojim majmunima da su prvi put karali pola sata?
De cu sramotu da pricam koji ti je voleo bih da mogu to da zaboravim
Ти вероватно нису ни карали! лололо
ко што рекох на чету, опрао сам курац после три дана...јарчевина која се поприлично накупила, нестала је, а базд околомудног зноја заменио је мирис ФА сапуна !
Cekaj neku koja te razume....
Ja sam se hvalila upalom misica... =P
+1156
Nisam imao iskustva u jebaniju, ali slicna je situacija medju vrsnjakinjama.
Ako je decko kreten, majmuncina sve ga zele. Kada ih ostavi na neki majmunski nacin odma su svi kreteni.
A ako je decko miran povucen normalan. Odma je peder i nijedna ga ne zeli za vise od druga.
Ниииштаа ја нисам рек'о... хД
A koji fa?
Sale pobuljašu jedan, postaješ Kostić 2.
http://bakalnica.rs/sw4i/thumbnail/ma_fa_se_pd_energizing_1207.jpg?thumbId=3980&fileSize=31346&lastModified=1303306494000&contentType=image/pjpeg
ИДЕАЛАН ЗА ПРАЊЕ КУРЦА И РЧА !
ajaooooooo sta ti je rekao.......
Зашто децхко?
Zato što sam električar, FAK JEA!
ИДЕАЛАН ЗА ПРАЊЕ КУРЦА И РЧА !
Одо час да бацим сапун за руке.
ХТЕО САМ НЕШТО ДА КАЖЕМ ВЕЗАНО ЗА ОВО, АЛИ НЕЋУ, БУКВАЛНО БИ И МЕНИ БИО ОДВРАТАН ТАЈ ПОСТ. НЕМАШ ИСКУСТВА. НИЈЕ ТАКО. МОРАШ ДА ИХ ТРЕТИРАШ КАО ШЉАМ КАДА ОНЕ ТО ЖЕЛЕ А ИСТО ДА ИХ ПОШТУЈЕШ У НЕКИМ ДРУГИМ ТРЕНУЦИМА. АКО ЈЕ ПРЕТЕРАНО ПОШТУЈЕШ У СВАКОЈ СИТУАЦИЈИ, НИЈЕ ИСКЉУЧЕНО ДА ЗБОГ ТОЛИКО ПОШТОВАЊА И ЛОШЕ ЈЕБЕШ ЈЕР СЕ ПЛАШИШ ДА ЈЕ НЕ ЗАБОЛИ СЛУЧАЈНО. НЕ ЈЕБЕШ ДОБРО ДОК ДЕВОЈКА НЕ ПОЧНЕ ДА ГРЕБЕ. ПАЗИ ФАЗОН, НЕЋУ ДА ЈЕ ЈЕБЕМ ЗГУЗА ЈЕР СЕ ТАКО ЈЕБУ КУРВЕ ЈЕ ДАВНО ПРЕВАЗИЂЕН. ПОДСЕЋА МЕ НА РАЗМИШЉАЊЕ ЉУДИ ОД ПРЕ 100 ГОДИНА, СА ТИМ СТАВОМ КОМОТНО МОЖЕШ И ДА ЗАЖМУРИШ ДА СЕ НЕ ПОСТИДИ, ДА СВРШИШ У ШАКУ ДА НЕ БИ МОРАЛА ДА ПЕРЕ ПОСТЕЉИНУ И ТАКО. А АКО СЕ ПОНАШАШ КАО СТОКА, НИЈЕ ИСКЉУЧЕНО ДА ЈЕ ПОВРЕДИШ. ЗНАЧИ БАЛАНС ДЕЧКО, САМО БАЛАНС. ЗЛАТНА СРЕДИНА.
hahaha :D
jednom sam svršio devojci po stomaku pa se izderala, terala me da odem po maramice i da sam obrišem. zato bolje da ciljam pored.
Hoces da popijemo kafu, da udjemo dublje u tematiku, ako me razumes???
КОД МЕНЕ ИЛИ КОД ТЕБЕ? ОВАКАВ ПОЗИВ СЕ НЕ ОДБИЈА!