Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
:)
Ne, ozbiljno. Baš sam želela da dobijem koje kilo i to mi se sad ostvaruje. :))
Па јел си се ти угојила мало или мало више?
У јеботе нисам пробалио да је ово вучица, моје извињење!
Mislim da sam nabacila 2 kg. Ne znam, nemam vagu. Moram do komšinice da iskoristim njenu. :)
Чудна ми чуда, малопре си рекла да су ти панталоне спадале а сад не можеш да их закопчаш, онда је твоја тежина абнормално релативна :)
Da, čas se gojim, čas mršavim. To može samo u američkim filmovima :) Pre nekoliko meseci sam naštelovala te pantalone da mi ne spadaju a jutros sam ih obukla i videla da ne mogu da ih zakopčam pa sam se obradovala k'o kuče kad dobije omiljenu hranu. :)
Па онда си на своме! :)
:)
Nemam love. Imam dva imlekova milksejka i dimljeni kackavalj da prezivim do petka. Ja sam sirotinja.
Данас једем само воће и сутра такође.
Како може сутра да се једе, није ми јасно.
Што?
Па ако поједеш сутра хоће ли онда данас бити јуче или ће прекосутра заменити сутра? Мало сам се уплашио сад.
http://i44.tinypic.com/14mwxx.png
Sve drogaš do drogaša....
Упао сам на буџет за мастер.
Opaaa...Pa čestitamo.
bravo, vita, majstore!!1
Највероватније ПОЛОЖИЈО колоквијум. Још само два дана до буксне, још само два дана.
Idi jebi nešto Burzo, mani se knjiga i droga.