Moram nekome da se pohvalim

1. Лол, ладно имам овај нићпор на харду.

2. Danas sam ubio svoju prvu zmiju u 2012 godini

3. Danas sam ubio svoju prvu zmiju u 2012 godini

Je l' zmiuga ili zmiugaloma? :D

4. Ma imala je negdje oko pola metra, htjela mi uci u ono gdje cumur držim a ja ko pravi domačin opalio je nekoliko puta sjekirom u glavu ko Roskoljnikov onu babu.

5. Starija ćera osvojila prvo mesto u vožnji bicikla za predškolski uzrast - testiranje bojkotovala jer ne voli "suva pitanja", za nagradu tražila lubenicu (i dobila) :)

6. Uspeo da odgledam celu utakmicu Srbija - Francuska!

7. Starija ćera osvojila prvo mesto u vožnji bicikla za predškolski uzrast - testiranje bojkotovala jer ne voli "suva pitanja", za nagradu tražila lubenicu (i dobila) :)

Vrlo zanimljiva vijest, cestitam Brus, vjerujem da je sada posmatranje toga iz perspektive roditelja neprocjenjivo i draze od licnog uspjeha. I za lubenicu LOLCINA! :)

8. Успео сам да отерам сове са дрвета испред куће, сад могу на миру да спавам.

9. hehe, niko nije provalio u kafiću večeras da u sam u paklici Marlbora imo Kamel, hehehe

10. hehe, niko nije provalio u kafiću večeras da u sam u paklici Marlbora imo Kamel, hehehe

Dokaz da su sve cigare iste :)
    Moj drug uzeo Fast i stavio u Marlboro, niko nije primetio :)

11. Нисам ни ја примећивао, а онда сам престао да пијем.

12. Nabavio moj burazer vazdusnu pusku, pucam ceo dan, nalozio sam se ko malo dete.

13. Odoše moje ilustracije bugarskom izdavaču. Čekam rezultat. :))

14. Ај нек је са срећом!

15. Срећно, Гого! :)

16. Hvala,društvo :)) Kako bude-biće, ja sam srećna što je i dotle došlo! :)

17. Opet sam postao stric! OPAAAA

18. Стриц на квадрат?