Ma imala je negdje oko pola metra, htjela mi uci u ono gdje cumur držim a ja ko pravi domačin opalio je nekoliko puta sjekirom u glavu ko Roskoljnikov onu babu.
Starija ćera osvojila prvo mesto u vožnji bicikla za predškolski uzrast - testiranje bojkotovala jer ne voli "suva pitanja", za nagradu tražila lubenicu (i dobila) :)
Starija ćera osvojila prvo mesto u vožnji bicikla za predškolski uzrast - testiranje bojkotovala jer ne voli "suva pitanja", za nagradu tražila lubenicu (i dobila) :)
Vrlo zanimljiva vijest, cestitam Brus, vjerujem da je sada posmatranje toga iz perspektive roditelja neprocjenjivo i draze od licnog uspjeha. I za lubenicu LOLCINA! :)
Знам човече.
Лол, ладно имам овај нићпор на харду.
Danas sam ubio svoju prvu zmiju u 2012 godini
Je l' zmiuga ili zmiugaloma? :D
Ma imala je negdje oko pola metra, htjela mi uci u ono gdje cumur držim a ja ko pravi domačin opalio je nekoliko puta sjekirom u glavu ko Roskoljnikov onu babu.
Uspeo da odgledam celu utakmicu Srbija - Francuska!
Vrlo zanimljiva vijest, cestitam Brus, vjerujem da je sada posmatranje toga iz perspektive roditelja neprocjenjivo i draze od licnog uspjeha. I za lubenicu LOLCINA! :)
Успео сам да отерам сове са дрвета испред куће, сад могу на миру да спавам.
hehe, niko nije provalio u kafiću večeras da u sam u paklici Marlbora imo Kamel, hehehe
Dokaz da su sve cigare iste :)
Moj drug uzeo Fast i stavio u Marlboro, niko nije primetio :)
Нисам ни ја примећивао, а онда сам престао да пијем.
Nabavio moj burazer vazdusnu pusku, pucam ceo dan, nalozio sam se ko malo dete.
Odoše moje ilustracije bugarskom izdavaču. Čekam rezultat. :))
Ај нек је са срећом!
Срећно, Гого! :)
Hvala,društvo :)) Kako bude-biće, ja sam srećna što je i dotle došlo! :)
Opet sam postao stric! OPAAAA
Стриц на квадрат?
Čestitam!