Moram nekome da se pohvalim

1. Hvala! :)
    8.8.2008. sam dobio sinovca, danas i sinovicu od 3 i po kile. Posle ce morati da se dobro napije. :)

2. Синовац ти се родио на дан кад су олимпијске игре почињале :)
    Честитам Маркић брату мој :)

3. Jeste na dan olimpijade. Lako se pamti jebes mu mater. Hvala Stefi brate! :)

4. Sanjala sam da sam sa mužem bila na koncertu Ramštajna. Bilo je lepo i super smo se proveli. :D

5. Сваки пут кад одем у Бања Луку на пијаци ивујек купим један нож. И сваки пут када свартим у Робот обавезно се идем провозати на покретним степеницама.

6. Пијем бамбус и баш ми је фино.

7. Ja zeleni čaj i povraća mi se koliko je odvratno...

8. Ja zeleni čaj i povraća mi se koliko je odvratno...

хехехехехехехе

9. и ја пијем неки зелени чај , кака случајност Бог те јебо

10. Ја једном пробала, пила бих само да је то једини лек за смртну болест коју имам, бљак је за медаљу.

Да се фалим, да се фалим... Ништа, јебига.

11. Meni drugarica reče da ako pijem mjesec dana svaki dan po litar postane k'o voda.. Day 3... Still tastes like crap.

12. Zeleni caj!?
    Do jaja bre!
    Obozavam ga.

13. Е Млато, може питање? Сећаш се пива из Маршал паба? Једно је што је срање, него јеси имао неке трипове након тог чуда, пошто сам скоро причао са ортаком скоро, и укапирао да је и он кад је отишао гајби након тог пива легао у кревет, и буквално будан сањао. А уз то, лежао као мртвак.

14. I posle ne sipaju drogu u pice! Eh sad!

15. Ja zeleni čaj i povraća mi se koliko je odvratno

I ja gledam u ovo zeleno a imam sljedece sedmice ispite

16. Која будала је спремна на то да ти сипа пиво са ЛСД-ом за 120-140 динара. Ал' решио сам да тамо не узимам точено више.

17. Видро, договорено. :) Само се јави да ти кажем где је. :)

18. Eto, da se napokon obistine majčine strepnje. :)

19. Хахаха, пази, ти само узмеш пиво, за остало ниси крива. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.