Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Od dje?
Здраво.
od banovanja :) od tri meseca
A dobio si ban zbog? :)
pa sam tražio, da se odmorim, al mi fino da se vratim malo...
Joj, muke moje. Bili su mi neki gosti, pa je mama spremila gomilu hrane, pa sam pojela jedno sto kila. A imam neku Milku od 300 grama koja me tako zavodljivo gleda da moram da je načnem.. A ako je načnem...
Posle 10+ godina vijanja debelog paora za sliku.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529509_4280472012463_522423067_n.jpg
Koji si ti od ove dvojice?
da ne znam da je zorica marković, zakleo bih se da je bora čorba.
Зорица опет пијана ко дупе.
zorica tripuje da je artas lolo
Lepo Caveze.
Mani ove.
Položio sam i poslednji ispit. Sad sam nezvanično diplomirani ekonomista. Jedini diplomirani ekonomista likovni umetnik u Srbiji...
Oho, napokon. Čestitamo! ;D
Bravo Bruce! Kad ćeš da dođeš u Beograd da nas častiš?
:)
Između 25. i 31. oktobra učestvujem na nekom festivalu umetnosti u BG sa performansom - to mi je prva prilika da se vidimo. Inače, 3. ili 4. septembra radim performans u Galeriji SULUV-a u NS, pa ako ste raspoloženi vidimo se :)
Onda se u oktobru vidimo sigurno, ali ovaj radni dan u septembru neće da može :)
dogovoreno - javiću se kad budem imao sigurnu informaciju o datumu i vremenu...
Čestitke, Bruce! Vidimo se :)
Najverovatniji termin je 27/28 jer je vikend, ali ne smem unapred da tvrdim dok mi ne jave. Ako bude tako, vidimo se na VOS-u obavezno :)