Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Eve, i ja da čestitam :)
Честитке Брус, свака част! :)
hvala svima, nije svejedno u četresprvoj godini života biti student :)
Pa šta fali, kako Extra Nena?
Ja da imam šta ona ima ne bi ni studirao, samo bi se po ceo dan igrao sisama :)
Bravo Bruce. :)
Eee, pa sad ćeš moći da kupiš puno siiiiiisa :))
nije isto kad se igraš s tuđim, ja omršavio pa više nemam svoje ali se sećam kako je :)
navukao sam njemce na palacinke sa eurokremom i plazmom :)
bolje da si neku Nemicu navukao, ako me razumeš :)
eurokrem i plazma su mamac za njih, bice valjda i toga :)
Konacno napisah 10 definicija....Posle mnogo pisanja i brisanja,konacno sam uspe.Da,znam da nije mnogo...
http://3.bp.blogspot.com/_adaAorQTnck/TJ_LSd2B5kI/AAAAAAAAALo/D9dKrIrCb-U/s1600/20100925-DSC_0457.JPG
i vec ga volim
Sad mozes da pucis usne pred ogledalom.
sinoc isao gledati one brodove " kvin elizabet" i " kvin meri II ", koje grdosije jbt :), bilo malo vatrometa muzike, i gledali kako se brod od od skoro 350 m okrece u luci.
Uvijam mladi sir u suvi vrat, pa sve to u pršut pa jedem. PIŠAJ PO SIROTINJI!
EDIT: First World Problem - Nemam isti broj komada pršuta i suvog vrata tako da ne mogu da uvijam sav sir nego sam na kraju morao da uvijam samo u suvi vrat.
EDIT 2: Opaaaaa, imam i palačinke, eurokrem, plazmu, maline i kupine.
Sve se napokon vratilo u normalu, što se tiče mog Bobana!!!!1
Hm, meni se ipak čini da nisi onda dobro isplanirao. Mora biti tačno na kraju. Ali čestitam svakako. Ja sve to uvijam u rolovanu jagnjetinu na kraju. Tako je lepše.
ja to obično sve umočim u kavijar sa sosom od tartufa, voc d problem?
Ako ima kavijara iz Rusije naravno i ako ima ovoga da se zalije naravno
http://www.serbianbrandy.com/images/stories/perrier_jouet.jpg