Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Eve, i ja da čestitam :)
Честитке Брус, свака част! :)
hvala svima, nije svejedno u četresprvoj godini života biti student :)
Pa šta fali, kako Extra Nena?
Ja da imam šta ona ima ne bi ni studirao, samo bi se po ceo dan igrao sisama :)
Bravo Bruce. :)
Eee, pa sad ćeš moći da kupiš puno siiiiiisa :))
nije isto kad se igraš s tuđim, ja omršavio pa više nemam svoje ali se sećam kako je :)
navukao sam njemce na palacinke sa eurokremom i plazmom :)
bolje da si neku Nemicu navukao, ako me razumeš :)
eurokrem i plazma su mamac za njih, bice valjda i toga :)
Konacno napisah 10 definicija....Posle mnogo pisanja i brisanja,konacno sam uspe.Da,znam da nije mnogo...
http://3.bp.blogspot.com/_adaAorQTnck/TJ_LSd2B5kI/AAAAAAAAALo/D9dKrIrCb-U/s1600/20100925-DSC_0457.JPG
i vec ga volim
Sad mozes da pucis usne pred ogledalom.
sinoc isao gledati one brodove " kvin elizabet" i " kvin meri II ", koje grdosije jbt :), bilo malo vatrometa muzike, i gledali kako se brod od od skoro 350 m okrece u luci.
Uvijam mladi sir u suvi vrat, pa sve to u pršut pa jedem. PIŠAJ PO SIROTINJI!
EDIT: First World Problem - Nemam isti broj komada pršuta i suvog vrata tako da ne mogu da uvijam sav sir nego sam na kraju morao da uvijam samo u suvi vrat.
EDIT 2: Opaaaaa, imam i palačinke, eurokrem, plazmu, maline i kupine.
Sve se napokon vratilo u normalu, što se tiče mog Bobana!!!!1
Hm, meni se ipak čini da nisi onda dobro isplanirao. Mora biti tačno na kraju. Ali čestitam svakako. Ja sve to uvijam u rolovanu jagnjetinu na kraju. Tako je lepše.
ja to obično sve umočim u kavijar sa sosom od tartufa, voc d problem?
Ako ima kavijara iz Rusije naravno i ako ima ovoga da se zalije naravno
http://www.serbianbrandy.com/images/stories/perrier_jouet.jpg