Blago tebi, meni osta ceznja, mrzelo me da silazim sama po pivo...A, ufati me ceznja i za morem... Jbg, treba ovde da se falim, a ja promasila temu.. :]
Био је неки графит пре неку годину на једној згради у мом крају:
"Неко женско име, ти си јака, модерна и самоуверена жена, ти то можеш! Срећно."
Е тога се ја увек сетим кад нека госпа мисли да јој нешто фали, а то ме онда сети на Рушку Јакић, жену коју нисам никад подносио, а сад кад размислим, баш је готивна... И тако, не знам што сам ово испричао.
pa kad je ovo mjesto za hvaljenje :DDD
misli na nas koji ne mozemo na more :)
HAHHAHAHA mislim mislim
Srećan put i uživaj :*
Ako ne osunčaš sise ništa nisi napravila!
Pošalji nam sliku kako sunčaš guzicu u Rovinju. Što bi rekli gikovi: PRINTSCREEN OR DIDNT HAPPEN!
Al me marnulo pivceeeeee...sve mi super i lepo! :))
E, neka si, Gogo, nazdravlje! :)
Blago tebi, meni osta ceznja, mrzelo me da silazim sama po pivo...A, ufati me ceznja i za morem... Jbg, treba ovde da se falim, a ja promasila temu.. :]
Eheheheeeee, fala draga moja, mene to surdukne čas posla! Aj živeli! Ovaj "Staropramen" najboljija piva, češko pivo mi forever u srcetu! :)
Ziveli, ziveli! :)
Mene sve hvata brzo, potpuno te razumem :))
Paperjasto, ni ja ne idem na more...
Ja idem 11. u Paraliju na more..
Ja sam zamočila none u našem jezeru-dosta za letovanje. :))
Jao, sad razumem pivopijeeeee :))
Немам чиме да се похвалим, али драго ми због вас... хД
A cime sam se grdna ja falila?! :) Ni pivce nisam popila! :( No, sto kazes, drago mi zbog onih sto jesu, sve sto jesu! :))
Не знам, кажи себи као Рушка: "Добро јутро лепотице!"... У овом случају добро вече. :Р
Hahaha, Enemi, 'de si se nje sad setio :)))
Haha, pa gde nju nadje da me bodris? :))
Био је неки графит пре неку годину на једној згради у мом крају:
"Неко женско име, ти си јака, модерна и самоуверена жена, ти то можеш! Срећно."
Е тога се ја увек сетим кад нека госпа мисли да јој нешто фали, а то ме онда сети на Рушку Јакић, жену коју нисам никад подносио, а сад кад размислим, баш је готивна... И тако, не знам што сам ово испричао.