Moram nekome da se pohvalim

1. Šta je žena skriveno po različitim nikovima. Čudo, čudo...

2. Е не знам ко је Паперјасто, знам да је неки дупли...

3. Što si bre ti neki pokvaren neprijatelj ccc.

4. Што? Ја сам баш фин... Ништа лоше нисам рекао.

5. Koje su žene skrivene, Elek, o čemu ti pričas? Ja sam, recimo, vrlo transparentna :))

6. Pusti to, da vidiš što su nabudžili Jarmena u novim Generalima, bruka!

7. Pusti to, da vidiš što su nabudžili Jarmena u novim Generalima, bruka!

Је л' изашло то? Кад излази? Је л' и даље овако згодан као ја?
    Ех, та млада поколења, надам се да ће бити достојна предака.
    Него, ко је Паперјасто? Ајдее реците ми, може и пвт, онда да дођем да се похвалим како сам сазнао нешто ново. х))

8. Paperjasta javi se neprijatelju, da sutra lakše podnese poraz ololo

9. Paperjasta javi se neprijatelju, da sutra lakše podnese poraz ololo

Видећу на време ко је бољи, па ћу са њима да играм. х))

10. Pa, ja da sam 'tela da se predstavim, ne bi bila dupla od duple.. Takoreci, sizofrno sizofrena licnoS. :))

11. Meni možeš slobodno da kažeš.

12. Ај паперјасто ти мени кажи ко си, а ја ћу теби нешто друго да учиним, и онда дођемо овде да се хвалимо? А? Људи треба да се помажу, видиш како је суморна ноћ, баш не ваља!

13. Четири комада. Зец. Лигња. Пастир. Ђувеч. Мажу се крем-сиром по пркну оца им јебем.

ЕДИТ: Погрешна тема...

14. Nema više piva..mrzi me da tražim temu da's žalim..

15. A jbg-rekla sam već ovde i počinje da mi "vetri" pivce...e tugo jesenja, ponovo mi se sve vrće u glavu..
    Inače, fala elektro. BiJo i ostao Đentlemen.

16. Ja celo vece na pogresnoj temi, Gogo, jos mi presede pronicljivost doticnih autora, mnogo mrzim razotkrivanje. I, leba vam, otkud vam uopste ideja da sam - dupli?!

17. Што се љутиш одмах, баш смо лепо питали....

18. И ја те још горе подржавао и покушавао да помогнем... Па баш није лепо од тебе.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.