Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pijan sdam ko guziaca i bole me kurci
вечито ови што су пијани и успешно набадају по интернету, ја кад се напијем једва кревет убодем
Ја кад сам пијан, куцам тачније него кад сам тријезан :)
Ja kad sam pijan , imam alkohola u sebi..
замисли блам да се напијеш ко буља и опет седнеш на комп на коме проводиш цео дан. неизлечива болест изгледа
Нови украс зида моје собе
http://img560.imageshack.us/img560/9762/dsci0027z.jpg
Počela da mi pada temperatura.
Ljudi moji, što je gadno kad se razboliš na 40 stepeni...
Polozena ekonomija. Stekao sam uslov za drugu godinu. 1 ispit za budzet. I jos jedan da ocistim godinu.
Natnat, to se prehladila? Stvarno, ništa gore nego po ovim vrućinčinama. :/
Jesam Vidrice. Što je najgore, ne možeš ni da provališ da li imaš temperaturu ili ti je vrućina zbog vrućine. Gadno.
Гадно је у сваком случају. Дрмни једну ракију, она лечи све од заноктица до сиде и стерилитета.
Što je najgore, ne mo'š ni klimu upalit' :/ Ništa, udri po vrelom čaju, on i nije toliko strašan po vrućinama, kažu da čak prija piti tople napitke po ovakvom vremenu.
Bio na Lovćen, u Njegošev mauzolej. Koji vr'!
Prvi put posle srednje škole, znači posle 4 godine, otišla sam na trčanje! Jeste da sam crkla posle 2 kruga, ali nema veze, ovo je veliki korak za mene :)
Pravi manje krugove.
Lagano, da se ne preopteretiš. Ipak je to veliki razmak.
Ja evo više od pola godine nisam u treningu i već sam znatno oslabio.
Skočnost mi je opala i kondicija. Bruka me samog sebe.
Grujane, znam, ali pokušala sam da pratim cimerku, a ona devojka trenirala rukomet svojevremeno, ima kondicije...
Makarone, malo sam šetala posle, pa sam nastavila još jedan krug, pa opet šetala, zasad sam ok :)
ja sutra ujuro krećem nakon 4 mjeseca... nek' mi je Bog na pomoć...
E, kad sam mogla ja, možeš i ti :)