Moram nekome da se pohvalim

1. Pijan sdam ko guziaca i bole me kurci

2. вечито ови што су пијани и успешно набадају по интернету, ја кад се напијем једва кревет убодем

3. Ја кад сам пијан, куцам тачније него кад сам тријезан :)

4. Ja kad sam pijan , imam alkohola u sebi..

5. замисли блам да се напијеш ко буља и опет седнеш на комп на коме проводиш цео дан. неизлечива болест изгледа

6. Počela da mi pada temperatura.
    Ljudi moji, što je gadno kad se razboliš na 40 stepeni...

7. Polozena ekonomija. Stekao sam uslov za drugu godinu. 1 ispit za budzet. I jos jedan da ocistim godinu.

8. Natnat, to se prehladila? Stvarno, ništa gore nego po ovim vrućinčinama. :/

9. Jesam Vidrice. Što je najgore, ne možeš ni da provališ da li imaš temperaturu ili ti je vrućina zbog vrućine. Gadno.

10. Ljudi moji, što je gadno kad se razboliš na 40 stepeni...

Гадно је у сваком случају. Дрмни једну ракију, она лечи све од заноктица до сиде и стерилитета.

11. Što je najgore, ne mo'š ni klimu upalit' :/ Ništa, udri po vrelom čaju, on i nije toliko strašan po vrućinama, kažu da čak prija piti tople napitke po ovakvom vremenu.

12. Bio na Lovćen, u Njegošev mauzolej. Koji vr'!

13. Prvi put posle srednje škole, znači posle 4 godine, otišla sam na trčanje! Jeste da sam crkla posle 2 kruga, ali nema veze, ovo je veliki korak za mene :)

14. Pravi manje krugove.

15. Prvi put posle srednje škole, znači posle 4 godine, otišla sam na trčanje! Jeste da sam crkla posle 2 kruga, ali nema veze, ovo je veliki korak za mene :)

Lagano, da se ne preopteretiš. Ipak je to veliki razmak.

16. Ja evo više od pola godine nisam u treningu i već sam znatno oslabio.
    Skočnost mi je opala i kondicija. Bruka me samog sebe.

17. Grujane, znam, ali pokušala sam da pratim cimerku, a ona devojka trenirala rukomet svojevremeno, ima kondicije...
    Makarone, malo sam šetala posle, pa sam nastavila još jedan krug, pa opet šetala, zasad sam ok :)

18. Prvi put posle srednje škole, znači posle 4 godine, otišla sam na trčanje! Jeste da sam crkla posle 2 kruga, ali nema veze, ovo je veliki korak za mene :)

ja sutra ujuro krećem nakon 4 mjeseca... nek' mi je Bog na pomoć...

19. E, kad sam mogla ja, možeš i ti :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.