Moram nekome da se pohvalim

1. Е фала добри људи! х)

2. Честитке теби Енеми. :)

3. Povadio sam garant dva kila eksera malopre iz nekih gredi,letvi, daski...
    A nisam trebo, crveno slovo danas, velika gospojina, baba mi reče malopre.

4. Šta da ti kažem...možda se to ne računa u rad, nego u razgradnju. Znači obrnuto...možda onda ne važi?

5. Nije opasno ako nisi znao...tako su meni rekli. :-)

6. Prekrstiš se i tražiš oprost od Boga. Ja juče sve pozavršavala tako da danas nemam ništa. :)

7. Богоугодно Вучице, нема шта.

8. Posralo se mače na tepih i pokušava da ga zatrpa, vuče kandžicama po tepihu a govance ostaje nepokriveno haha. Majku joj jebem, manjeg govneta a većeg smrada ja u život ne osetih.

9. хаахахахахаха

10. Majku joj jebem

To lave samo udri...

11. Sve gledam i mnogo mi smešno što su Manijak i Meša pobrkali teme. :)
    Gde je to za pohvalu? :)

12. Mene uvijek fascinira kako se mačke elegantno poseru pa to fino zatrpaju...kulturnije od nekih ljudskih bića...a najpogodniji im je neki pijesak ako ima...pa onda kad pođeš miješta malter sa njim...

13. Zaradio sam 50 evra, jbg, crveno slovo, al 50 e je 50 e.

14. koliko si eksera povadio, leba ti? jesi moro i dispravljas? si koristio keser?

15. DEVETAR I JA SMO PREŠLI ETERNAL QUEST
    uhhhh

16. ИДЕМООООООООООООООООО!

17. Koji ste pacijenti. Inače da se i ja pohvalim, kakvu sam pičku video, nije zdravo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.