Moram nekome da se pohvalim

1. Levica - desnica - centralno :)

http://www.youtube.com/watch?v=nz4n1zBr4gE

U mislima sam s tobom, mada bih više voleo da sam i fizički :)

2. :radi sklekove i gura mirišljavu so pod nos:

3. Sačuvala sam dvoglavog samojeda u telefon i postavila kao pozadinu. :) A mnogo je slaaadak! <3
    Ne znam zašto ga mrze.
    I kupila sam nove štipaljke za veš i korpu za štipaljke. Stapaju se sa zelenilom moga dvorišta. :)

4. "jeux de quilles"

A koja je razlika između žu d kij i žu d bul?

5. Ne'a šanse da ti toliko kucam...guglaj sam! :-))

6. šteta što nije bliže, kurd, da dođemo svi, ponesemo baklje, napravimo koreografiju...zamisli da smo tu.

7. gotovo? e do kurca, kud nisam znala ranije da šaljem pozitivnu energiju...

8. E pa kasno...razjebaše nas samo tako.
    Ja sam se posebno istakao promašajima, pošto nisam dolazio na treninge i mečeve više od godinu dana. :-)
    Dobro je da makar prste na nogama nisam sebi prebio onim kuglama... :-))

9. nek si živu glavu izvuk'o...

10. Kurd
    Ne'a šanse da ti toliko kucam...guglaj sam! :-))

Aj ukratko, šo si taki....

11. dobio sam seme za detelinu, imam pokvarenu tastaturu, sad cu da pravim ovo
    http://www.photopumpkin.com/wp-content/uploads/green-keyboard-06.jpg
    majka mi kaze da nisam normalan

12. Оћеш после да пушиш то?

13. A gde naguraš zemlju?

14. Попасеш једну дисциплинску ако те мурија навата.

15. ja sam uspeo danas da oljustim sam sebi krompir.da ga oljustim i iscem za pomfrit.ponosan sam na samog sebe.trebalo mi je jedno odredjeno vreme,ali sam stoicki izdrzao sve napore.keva me pohvalila,jos samo da carape bacam u prljav ves,a ne po celoj sobi,bice najsrecnija mama na svetu.malo sam se postideo i pocrveneo.mene moja mama voli i ponosna je na mene.jupiiii.

16. Боли нас кита за тебе и кромпир.

17. nemojte onanisati toliko,pa ce proci.jebite nesto,od toga ne boli.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.