Moram nekome da se pohvalim

1. УСПЕО САМ ДА ПРИЗОВЕМ КИШУ!
    Једноставним прањем кола...

2. Bravo Enjemi, ali malo sam ti i ja pomogla. Danas sam posle mesec dana odnela najdraže letnje sandale kod obućara da mi ih popravi :)))

3. Pa jebote, da l' si normalan?! Ja cipela nemam, samo starke, sad su se raspale od kiše.

4. Danas sam posle mesec dana odnela najdraže letnje sandale kod obućara da mi ih popravi :)))

Па ми смо то урадили због суше и тако тога... Да не буде лош принос!

5. Pa jes'. Ne traže sandale 'leba do sledećeg leta.

6. Ja ću do daljnjeg bosa. ;(

7. Ja ne volim sandale jer moram da isečem onda nokte na nogama da mi ne bi grebali po asfaltu...u AirMax se to ne vidi.

8. Ali, Vidrice, 'ladno bre ujutru. Lako je ovima u patikama.

9. Ja sam jutros prvi put obula unihop dokokokoklenice. Z'inat jeseni sam išla sas bosu nogu u cipelicu.
    A što su babeće te dokolenice, majko milaaa! Sreća pas' ne vide ispod lona.

10. Šta faliii :)) Ja bodi nosim svim mjesecima koji imaju R :)))

11. A nešto sam se uzjogunila ove godine, ne dam da ode leto, ne dam da padne kiša, ne dam da bude tmurno...silan posao imam! :))
    Mislim, hvalim se kako održavam lepo vreme-da ne ispadne kako spemujem! :)

12. VanGoga, staroslovenska boginja leta... :-)

13. Šta ću, mora neko i to... :))

14. Nakon 3 godine mukotrpnog mucenja sa matematikom 2 napokon sam je polozio, a samim tim dao i uslov.

15. jesi zapalio džoks da proslaviš?

16. Имам зомбија у пријатељима на фејсбуку!
    Beat that, мадафакарс!

Е сад да не прелазим на тему за јадање... Колико језиво сунце ти јебем! И што људи дркају профиле покојника? Које бре пичке материне...

17. Имам зомбија у пријатељима на фејсбуку!

Čestitam, htetoh se pohvaliti da sam nabavila stonu fudbalicu, al ovo ne mogu nadmašiti!

18. Па добро, и то је сјајно!
    Само што ћу ја имати инсајдера кад крене зомби апокалипса, тешко је то надмашит'. Немој да кривиш себе!

19. Vidi, jeste da si bolje prošao, al nekako ne bi se menjala.

20. Па стони фудбал је лакши за одржавање од зомбија. лололо

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.