pajkoNP
pa da te cobani s'pistolj teraju na sto :)
hahahahah ma kakvi čobani s pištolj, ne živim ja ne znam ti gdje, to će doći dobre seljačke duše na vašar, cijele godine crnče da se spuste u grad na vašar da gledaju ženske sise, slušaju baju i možda nađu neku za udaju :DDD
nije nije,jorgan je jedno,dunja ide sa gushcijim perjem,i razlika je naravno u debljini,4,5 jorgana jedna dunja :)
a mana onako nije bas zdravo danas jel se svasta skuplja u perju,mada nisam tolki skeptik pa cu da vidim dal se perje pere ili da trazim novo..naravno posle jedno 30 godina
hahahahaha nije to ni jorgan Skočimišu, to se zove perna :DDD
a muškarcu koji ima jedan dulum samo ne bi ni u kuću ušla a kamo li se udala za njega :DDD
mora imat dosta duluma, mora i šume imati i najmanje 2 velika plastenika i koto za rakiju od nekolikodesetina litara :DD
vašar je došao u moj grad, večeras baja mali knindža, sutra žare i goci, ringišpili, balerina, sudaraljke... i takooo, biće ovo fin vikend :DDD
300 din vops si zaboravila :)
jeo sam tako dobro pecenje da me nece nista sprecavati da se opet uputim u Djurince... pa da su jos toliko daleko..
nebi da zvucim ko drtina iz emisije sat...ali kad krenete za mladenovac preko ralje svratite u djurince i samo pitajte za pecenjaru "lako cemo"
Јебем у ПЕС-у.
Žare i Goci VEČERAS kod komšije u kafani. In your face Eclipse :)
300 din vops si zaboravila :)
ma ja samo izbacim sisu i piću za džabe cijelu noć :DDD
Ja sam juče uživao i uz Žareta i uz Gocija i uz Baju Malog Knindžu. KOMBO JEBENI!
hahahahah ma kakvi čobani s pištolj, ne živim ja ne znam ti gdje, to će doći dobre seljačke duše na vašar, cijele godine crnče da se spuste u grad na vašar da gledaju ženske sise, slušaju baju i možda nađu neku za udaju :DDD
mozda se udas?
ko zna pajko, sve je moguće, ako mi se svidi broj duluma koje posjeduju potencijalne zagondžije možda i pristanem :DDD
dulum i tri frtalja,dunja na krevetu, iznad glave ona prostirka sa dva jelena mlada, i ispleten balon sa ljutom sljivom....
I jorgan perjani od 15 kila po kvadratu.
to se zove dunja :)
Neam pojma, kod nas je to jorgan xD
nije nije,jorgan je jedno,dunja ide sa gushcijim perjem,i razlika je naravno u debljini,4,5 jorgana jedna dunja :)
a mana onako nije bas zdravo danas jel se svasta skuplja u perju,mada nisam tolki skeptik pa cu da vidim dal se perje pere ili da trazim novo..naravno posle jedno 30 godina
hahahahaha nije to ni jorgan Skočimišu, to se zove perna :DDD
a muškarcu koji ima jedan dulum samo ne bi ni u kuću ušla a kamo li se udala za njega :DDD
mora imat dosta duluma, mora i šume imati i najmanje 2 velika plastenika i koto za rakiju od nekolikodesetina litara :DD
cudni su ti bosanci :)
ma ne bi ona njega odbila ni da ima samo jedan dulum, ali pod uslovom da mu je taj dulum preko leđa :)
Šta je koji kurac dulum?!