Moram nekome da se pohvalim

1. vašar je došao u moj grad, večeras baja mali knindža, sutra žare i goci, ringišpili, balerina, sudaraljke... i takooo, biće ovo fin vikend :DDD

2. 300 din vops si zaboravila :)

3. jeo sam tako dobro pecenje da me nece nista sprecavati da se opet uputim u Djurince... pa da su jos toliko daleko..

nebi da zvucim ko drtina iz emisije sat...ali kad krenete za mladenovac preko ralje svratite u djurince i samo pitajte za pecenjaru "lako cemo"

4. Јебем у ПЕС-у.

5. Žare i Goci VEČERAS kod komšije u kafani. In your face Eclipse :)

6. pajkoNP
    300 din vops si zaboravila :)

ma ja samo izbacim sisu i piću za džabe cijelu noć :DDD

7. pa da te cobani s'pistolj teraju na sto :)

8. Ja sam juče uživao i uz Žareta i uz Gocija i uz Baju Malog Knindžu. KOMBO JEBENI!

9. pajkoNP
    pa da te cobani s'pistolj teraju na sto :)

hahahahah ma kakvi čobani s pištolj, ne živim ja ne znam ti gdje, to će doći dobre seljačke duše na vašar, cijele godine crnče da se spuste u grad na vašar da gledaju ženske sise, slušaju baju i možda nađu neku za udaju :DDD

10. ko zna pajko, sve je moguće, ako mi se svidi broj duluma koje posjeduju potencijalne zagondžije možda i pristanem :DDD

11. dulum i tri frtalja,dunja na krevetu, iznad glave ona prostirka sa dva jelena mlada, i ispleten balon sa ljutom sljivom....

12. I jorgan perjani od 15 kila po kvadratu.

13. I jorgan perjani od 15 kila po kvadratu.

to se zove dunja :)

14. Neam pojma, kod nas je to jorgan xD

15. nije nije,jorgan je jedno,dunja ide sa gushcijim perjem,i razlika je naravno u debljini,4,5 jorgana jedna dunja :)

a mana onako nije bas zdravo danas jel se svasta skuplja u perju,mada nisam tolki skeptik pa cu da vidim dal se perje pere ili da trazim novo..naravno posle jedno 30 godina

16. hahahahaha nije to ni jorgan Skočimišu, to se zove perna :DDD
    a muškarcu koji ima jedan dulum samo ne bi ni u kuću ušla a kamo li se udala za njega :DDD
    mora imat dosta duluma, mora i šume imati i najmanje 2 velika plastenika i koto za rakiju od nekolikodesetina litara :DD

17. cudni su ti bosanci :)

18. ma ne bi ona njega odbila ni da ima samo jedan dulum, ali pod uslovom da mu je taj dulum preko leđa :)

19. Šta je koji kurac dulum?!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.