U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
dzlips to sam ja half bosanac,ali ovo mesiste pripada onoj drugoj brdjanskoj klapi sa korduna :),nisu bas bosanci poznati po mesu dimLJenom
jebes stomak vidi "sorts al se spustijo"
Ja imam traktor i sve priključke.
Joj, kacmo kod suvog mesa, im'o sam ja sliku kako držim dvije peke od metaršeset, stručno izvađene od strane moje ruke AL NEMEREM DA NAĐEM TI SUNCE, uh jes to bila dobra godina, odlična tura landrasa, a imali smo i duroka od 340 kila.
Joj kako mi se sad jedu čvarci.
Evo ih ovi bosanci, opet oni jedu 200 kila za doručak i popiju 10 piva, 5 vina i litar rakija, pa onda odu naseku 10 kubika drva, pa pojebu 30 riba, dok im 60 puši, i onda odu da ručaju. U međuvremenu pišu ovde...
Evo ih ovi bosanci, opet oni jedu 200 kila za doručak i popiju 10 piva, 5 vina i litar rakija, pa onda odu naseku 10 kubika drva, pa pojebu 30 riba, dok im 60 puši, i onda odu da ručaju. U međuvremenu pišu ovde...
Kako znaš? :D
Znam jer sam pobedio jednog u takmičenju.
+123
To te čovjek pustio, jer je dobar u duši, pa da i ti znaš kako je nama.
Taj mora da je bio Sarajlija...
Skuvala juče 18 tegli ajvara.
Kako znaš? :D
Znam jer sam pobedio jednog u takmičenju.
Taj mora da je bio Sarajlija...
Hahahah, a sve je to lepo zabeležio sin čuvenog Ginisa, još čuveniji Jova Ginis iz sela Bosanska Mrduša Donja dok je na jednoj ruci u minutu uradio 300 sklekova.
Da se pohvalim - gledala sam snimak!
Прежив'о сам удес, фак јеа... Ауто није, нажалост. :/
Sjebo si auto? Koliko štete?
Прежив'о сам удес, фак јеа... Ауто није, нажалост. :/
Da nisi brisao zomba iz prijatelja, pa ti se osvećuje?
Кул је кад се то деси, почнеш да цијениш живот више него што си га цијенио раније, и почнеш да дркаш више пута дневно како би искористио сваки драгоцјени тренутак. Е, и саосећање због аута, капирам те у потпуности.
Нисам ја сјебо, сјебали ми! :Р
Наравно да нисам крив, мислим да ће проценити тоталну штету, не исплати се то поправљати.
Нисам бре, још је ту, ја ценим и поштујем наше пријатеље зомбије!
У праву си, делић секунде горе доле, сад би био у болници, налетео би право у моја врата. А кола... Гомила метала, коју ће на крају осигурање исплатити.
Tačno mu nije bilo suđeno da ga prodaš, jbg...
Нато, неће га више нико ни возити кад му није ту прави газда.
Znam.