Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E smor Enemi. 'bem mu mater, jebena situacija. Dobro je da si OK jer Gubitnik se nešto loži, a kako u bitku bez žileta nazad. Ne ide. Dobro je da si imao osiguranje.
bezveze. bitno je da si dobro. žao mi kola ali biće kola.
Разлупаћемо их ко лерди Енемијева кола! Опааа!! лололо
(да, лик је био неки лерди, јурила га милицији па ме је тако и ударио, после је побегао, па кад му је ауто стао, наставио је пешке да бежи.)
Ма да, битно је да нико није повређен, а могло нас је бити цирка шесторо у ургентном.
Ja zakačio retrovizorom danas drugoga u retrovizor. Njegov je više stradao. I šćaše jedan danas s biciklom pod kola da mi se bači.
usirila sam sir, napravila kajmak, znači jebem kakva sam domaćica
Поставо власник овог предивног аутомобила.
Клио спорт, аутоматик, 1.6, 16v, 140 кс, 900кг.
http://cdn.imghack.se/images/70f081823600d836bf13b2c1ab9fceb1.jpg
ЕДИТ Нисам ја на слици
Ej Buks, sa srećom ga vozi. Lep je k'o slika lololo
Opaa!
Ovo je fina zujalica, ovo leti što bi đed moj reko.
Лети и лети и зими! Гризе асфалт, само што ја не волим да ћерам брзо..
ЕДИТ Фала Џонсоне :)
HAHA 900 kila! Jbt, godinama nisam vozio auto koje je lakše od tonu i po, zaboravio sam osjećaj...
Da, da se pohvalim, sutra ujutru idem na takmičenje, tačnije Prvenstvo Republike Srpske u ju jitsu borbama, i ne da sam spreman nego sam prespreman. Sutra naveče ću doći ovdje da vam se pohvalim kako sam postao državni prvak. OPAAAAAAAAA
Срећно, Скочко.
Ја углавном отварам људе штанглама, не волим да прљам руке, али подржавам насиље свакако!
Nisam pristalica oružanih borbi tako da ja lobanje otvaram preciznim i nadasve silovitim mavašijem :D
EDIT: Da, bre, hvala ksna.
SKOČIMIŠE JEBI TAKMIČENJE!!!!
+1
SKOČIMIŠU UDARI IM TRIŠU!!!!
a ko je šećer naslonjen na auto? a? a? može li se kako postati vlasnik toga? a? a?
baš si hoćna
Eclipse Nećeš biti jebana
hahhaaahahah dobro, jbg, takva mi je sudbina, izvinite na ometanju :DD