Moram nekome da se pohvalim

1. Ја имам Гигсов дрес из ове гарнитуре
    http://manu.up.seesaa.net/image/060718_02.jpg

2. Dobar, dobar. Rariteti. :)

3. сконтао сам виц за "фатала ерора-а".

4. Šerloče, svaka čast na crtežima.

5. E, kad sam ja položio vožnju, vala stvarno može svako. Samo treba biti dovoljno velika budala i žešće uporan.

6. grifine iz kogs puta položio

7. Imam pasoš Bosne i Hercegovine.

8. Ne bih o tome u javnosti, Dule, ali znaj da je žešće mnogo. :) Ma svaki put kad sam izlazio onaj poligon najbrže odradim i onda se nešto izbagujem na vožnji. Sad, na svu sreću, imao neke 2 sitne greške i to je to. A i njima sam se više smučio. Mislim da bi me pustili i da sam udario nešto. :D Samo kad sam se toga otarasio bre...

9. Ništa se ti ne sekiraj apsolventi vožnje su najbezbedniji :)
    Ja pao par puta i nemam ni jednu kaznu (ne računam ove iz parking servisa lolo) za razliku od druga koji je položio iz prve :)

10. Хвала вам добри моји критичари

едит

Да не буде офтопик
    0праЛа Сам К0су , осЕваПила саМ се ! _

11. Pa taj isti što je položio iz prve je umislio da je Sena i ne spušta ga fazon ispod 60. :) Imam i ja isto ortaka koji vrh vozi, ali zato batica ne obraća pažnju i uleti u žutu traku gore kod Sajma i prc, na'vata ga kamera i ćao. Doduše, bilo je oko 4 ujutru i vraćali smo se sa žurke pa je imao opravdanje. :D Ma meni je samo bitno da sam to sredio više, ali mi je sad smor što ćale ima neku raspalu Askonu, 'nači kvačilo raspad, menjač takođe, ali boli me uvo, ionako sam rekao da i kad položim ima da vozim samo ovde po kraju, a u gradu ću da vozim samo kad mi bude baš nešto neophodno jer ovde ljudi voze k'o jebeni manijaci (većina naravno, ima i normalnih ali malo).

12. Diplomirao sam juče i sada sam umesto običnog, diplomirani kurac.

13. bravo gonzo, diplomirani kurce. sta si diplomirao, fakultet a? :D

14. Ma da bre, sada sam i na papiru novinar, a mojoj sreći nema kraja lololo

15. žurnalistika se ne računa kao diploma

16. Uuuuu izvini Vidro nisam znao lololo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.