Ma, ja htela neke od tamnog teksasa, ali su mi ruke bile skroz modre posle probanja! A ove su malo svetlije (u mojim godinama je premija kad nađeš neke da ti ok stoje, a ne na pola guzice, (d'izvineš).Neke "Bros", valjda (operisana sam od tije marki i firmi ) :))
Al' na cipe sa štiklicom ima da ubivaDu! :))**
u mojim godinama je premija kad nađeš neke da ti ok stoje, a ne na pola guzice
Pa kad se današnja moda dizajnira za one ofingere što i nemaju nego pola guzice. Hvala ti za ovu mentalnu sliku, negovaću je u hladnim danima koji su pred nama :)
Jesu, tri 'iljadarke, ali ću da ih otplaćujem na rate,hehehe :) Blagosloven život u malom gradu-svi poznaju sve, ugovori sa firmama na višemesečnu otplatu robe... :))
Hvala ti za ovu mentalnu sliku, negovaću je u hladnim danima koji su pred nama :)
Ima da postavim sliku farmerica (sa sve sobom u nji') , da malo ilustrujemo ove komente :))
Sram te bilo zezaš akademskog građanina i to svršenog :)
Isplatila sam celu struju! Jeeeej! :D Sad mogu, posle svih muka i natezanja i ugovora, da dišem! Spao mi je veliki teret s leđa. :)
Položio za B, sad mogu da se vozim :))
Kupila nove farmericeeee :))
Čestitke Maloletniče! :) Jao Gogo, lepo! Kakve su? Daj opis. :)
Ma, ja htela neke od tamnog teksasa, ali su mi ruke bile skroz modre posle probanja! A ove su malo svetlije (u mojim godinama je premija kad nađeš neke da ti ok stoje, a ne na pola guzice, (d'izvineš).Neke "Bros", valjda (operisana sam od tije marki i firmi ) :))
Al' na cipe sa štiklicom ima da ubivaDu! :))**
Pa kad se današnja moda dizajnira za one ofingere što i nemaju nego pola guzice. Hvala ti za ovu mentalnu sliku, negovaću je u hladnim danima koji su pred nama :)
Odlično! Nadam se da su pristojno koštale. :) Danas je teško naći duboke farmerke.
moje leviske već godinu dana rade posao, i nosiću ih bar još 3 godine.
Hvala Vučice:)
Bruce, slagao si me za gumene bandere :)
Malo, ali vidim da ti nisu trebale :)
Čestitam na uspehu.
Ja čim sam seo u auto, odmah bila saobraćajka, ali ozbiljno :)
Hvala :)
ojebo u doti.
Jesu, tri 'iljadarke, ali ću da ih otplaćujem na rate,hehehe :) Blagosloven život u malom gradu-svi poznaju sve, ugovori sa firmama na višemesečnu otplatu robe... :))
Ima da postavim sliku farmerica (sa sve sobom u nji') , da malo ilustrujemo ove komente :))
Šta god sad da napišem najebao sam...
Eto sad! :)) Pa, nisam valjda takva aždaja :)))
Ma ne od tebe, ne brini :)
Ahahahahaaa :)))
Napravio sam lazanje. Iako sam jebeno zaboravio paradajz sos (kraljevski, nea šta) - ojebale su. Carski ukus. Obožavam lazanje.
E da znaš kakav kod nas ima burek-lazanje. ufff
Burek-lazanje je svetogrdje.