Moram nekome da se pohvalim

1. Sram te bilo zezaš akademskog građanina i to svršenog :)

2. Isplatila sam celu struju! Jeeeej! :D Sad mogu, posle svih muka i natezanja i ugovora, da dišem! Spao mi je veliki teret s leđa. :)

3. Položio za B, sad mogu da se vozim :))

4. Kupila nove farmericeeee :))

5. Čestitke Maloletniče! :) Jao Gogo, lepo! Kakve su? Daj opis. :)

6. Ma, ja htela neke od tamnog teksasa, ali su mi ruke bile skroz modre posle probanja! A ove su malo svetlije (u mojim godinama je premija kad nađeš neke da ti ok stoje, a ne na pola guzice, (d'izvineš).Neke "Bros", valjda (operisana sam od tije marki i firmi ) :))
    Al' na cipe sa štiklicom ima da ubivaDu! :))**

7. u mojim godinama je premija kad nađeš neke da ti ok stoje, a ne na pola guzice

Pa kad se današnja moda dizajnira za one ofingere što i nemaju nego pola guzice. Hvala ti za ovu mentalnu sliku, negovaću je u hladnim danima koji su pred nama :)

8. Odlično! Nadam se da su pristojno koštale. :) Danas je teško naći duboke farmerke.

9. moje leviske već godinu dana rade posao, i nosiću ih bar još 3 godine.

Hvala Vučice:)
    Bruce, slagao si me za gumene bandere :)

10. Malo, ali vidim da ti nisu trebale :)
    Čestitam na uspehu.

11. Ja čim sam seo u auto, odmah bila saobraćajka, ali ozbiljno :)
    Hvala :)

12. Odlično! Nadam se da su pristojno koštale.

Jesu, tri 'iljadarke, ali ću da ih otplaćujem na rate,hehehe :) Blagosloven život u malom gradu-svi poznaju sve, ugovori sa firmama na višemesečnu otplatu robe... :))

Hvala ti za ovu mentalnu sliku, negovaću je u hladnim danima koji su pred nama :)

Ima da postavim sliku farmerica (sa sve sobom u nji') , da malo ilustrujemo ove komente :))

13. Šta god sad da napišem najebao sam...

14. Eto sad! :)) Pa, nisam valjda takva aždaja :)))

15. Ma ne od tebe, ne brini :)

16. Napravio sam lazanje. Iako sam jebeno zaboravio paradajz sos (kraljevski, nea šta) - ojebale su. Carski ukus. Obožavam lazanje.

17. E da znaš kakav kod nas ima burek-lazanje. ufff

18. Burek-lazanje je svetogrdje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.