Tako se većina životinja ponaša oko mene - jedino me svinje i oni mali nemački lovni terijeri mrze. Svinje i razumem, koliko sam ih pojeo nije čudo, ali ova mala govna me mrze iz čistog principa.
Mene sve životinje obožavaju, čak sam pripitomio i guštera, al sa djecom ne mogu nikako. Djecu obožavam al' ih nečim plašim, jebem li ga. Šta da radim? A da to ne uključuje slatkiše, bombone, hloroform i stvarno ne bih da postanem katolički sveštenik.
Iz nekog razloga, deci sam zanimljiva. To me spasava od dosadnih prica za stolom pri raznim okupljanjima. Uvek odem da se igram sa klincima pod dobrim izgovorom, jer me deca "ne pustaju". :)
Tako se većina životinja ponaša oko mene - jedino me svinje i oni mali nemački lovni terijeri mrze. Svinje i razumem, koliko sam ih pojeo nije čudo, ali ova mala govna me mrze iz čistog principa.
Ne umeš sa njima. :)
ili to ili im ličim na pacova...
Mene sve životinje obožavaju, čak sam pripitomio i guštera, al sa djecom ne mogu nikako. Djecu obožavam al' ih nečim plašim, jebem li ga. Šta da radim? A da to ne uključuje slatkiše, bombone, hloroform i stvarno ne bih da postanem katolički sveštenik.
Zajebavaš se??? Druže idi do ogledala i pogledaj čime ih plašiš. 2mx2m eto čime ih plašiš Benjo.
To ne može biti razlog, deca vole nasmejane džinove...
Negdje fejlujem :D
Što, šta fali, baš sam lijep :D
EDIT: Mislim, kad vidiš da vole karikature u slikovnicama ja mu dođem ko idealan.
Iz nekog razloga, deci sam zanimljiva. To me spasava od dosadnih prica za stolom pri raznim okupljanjima. Uvek odem da se igram sa klincima pod dobrim izgovorom, jer me deca "ne pustaju". :)
Brate ako mi daš dozovlu okačiću tvoju sliku da vide ljudi zašto te se plaše deca.
Nemoj, uplašiće se ljudei xD
Hahah o tome ti pričam
To je dobro Skočko, jer kad budeš imao decu, samo na čokoladu staviš svoju sliku pa da vidiš kako neće smeti duzmu pre jela. :)
Podrignuo sam iz dna duše i smrdi ko da je prdnuo kakav strvinar.
Skočimš iznutra. (Nik Vujičić mod: ON)
http://i.imgur.com/WPWu1.jpg
Zaustavila me policija, a tek drugi dan imam probnu dozvolu.
Шта је т за похвалу?
drugi dan tebra, da se pohvalim da me zaustavila prvi put
Kakvu sam pičku noćas vidio u grad! Riba je PLOMBA!
Danas je tacno dve godine od kako sam se registrovao na sajt Vukajlija.com.