Moram nekome da se pohvalim

1. Ua, spodobe ravničarske, nije ni čudo što ste grad sa najviše samoubica, svi Bosanci se rokaju u glavu zbog vaših kojekakvih bureka....

2. zar ne ide ban kad neko pomene reč na b?

3. БУРЕК ЈЕ САМО СА СИРНИЦОМ!!!11

4. burek je samo sa jogurtom, kiselim mlekom ili kefirom

5. ako moja baba kaže da je spremila jogurt s sirom, onda je to burek!

6. Znaci, ogulio sam juce dvaes kila crvenih paprika za ajvar. I poslije ih samljeo. Za tri i po sata.

7. Burek sa ajvarom.

8. Неко цени и мој рад, ОПААА! :Д

http://img27.imageshack.us/img27/9872/67eff31e28cd4cc99ed6e13.png

http://img217.imageshack.us/img217/850/52068f312b1a42f29428a56.png

Хе, хе. И тако сам га ја послао Деветару, Деветар га је послао Мјеталној Лами на исти начин, Мјетални га је послао код Варнера.. Сигурно је тако догурао до тебе.

Е и да не заборавим да се похвалим јер сам добио трве мајицу са Че Геваром.

9. Danas sam plivala. Ada Ciganlija.
    Mmmmm...fenomenalno!!!!

10. Sad ćeš lepo da spavaš. :)
    A ja da se pohvalim da mi je papagaj naučio da kaže "Ćuti". Od milion puta ponovljenog njegovog imena Rile, on je za 10 minuta naučio reč "Ćuti" a koju retko koristimo u kući.
    Ponovila sam mu par puta da vidim hoće li bar to da nauči a on baksuz nauči iz cuga. Bem ti papagaja koji ne ume da kaže svoje ime. :)

11. Moj poznanik drži privatni mini-zoo i ima nekoliko vrsta papagaja. Njegov pričajući papagaj ima vrlo nezgodnu osobinu da kad mu neka mušterija priđe do kaveza nagne glavu unapred i kaže: "Marš kući!"

12. Je l' tigrica? Ja imam tigricu koja zna da kaže nekih 6-7 reči, možda i više. Smenjuje repertoar - ponekad izbaci neku reč, a nauči neku drugu

13. Hahahahahahaha Bruce! Lud papagaj! :D
    Jeste tigrica. Imam dve. Mužjak i ženka. Ženka mirna ali grize, on je zajebant neće se dresira, neki put sarađuje a često mi obleće oko glave pa me čačne. :)

14. Ja tako učio svog da viče svoje ime i ništa. Ćale mu vikne "Dođi" ovaj doleti do njega i krene da se dere "dođi,dođi,dođi..."

15. Bosanci su bolji sa životinjama, osjete im dušu :D

16. Da jebote, kod njega u firmi sve neke mačke dolaze, maze se. Papagaj ako sestra nije kući sedne ćaletu na stomak i tako bleji sve dok sestra ne dođe ili mu se pribije uz facu i tako bleji. :D

17. Awww. :) Papagaji su luckasti, mnogo ih volim. :) Traže pažnju, društveni su a i radoznali. Ovaj moj, kad god otvorim fioku (nalazi se pored kaveza) naginje se da vidi šta ima unutra. Izviruje kad kavez prekrijem majcom (majca ne može da prekrije svaki ćošak kaveza). :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.