Moram nekome da se pohvalim

1. Zamorčica mi je okotila četiri zdrava mladunčeta. :)

2. Kačamak za večeru bio lepši nego ikad, palenta vruća meka ko duša. A sirac domaći, ova moja starija krava daje mleko ko blesava....

3. Zamorčica mi je okotila četiri zdrava mladunčeta. :)

Вероватно ће их појести. Осим ако их не одвојиш у други кавез. :/

4. Neće valjda, za sada je sve kako treba.

5. A što ih pojede? Zbog skučenog prostora ili šta?

6. То ти је Бачје стајл. Све му смета, све му је лоше, све је глупо, све хејтује.

7. Pobrkao je sa hrčcima, mužjaci hrčaka pojedu svoje iz obesti, zamorčice neće.

8. То ти је Бачје стајл

Muči ga nejebica, pa mu svi krivi :)

9. Види их како ме оговарају, ццц...

10. direkt iz francuske od jene prijateljice mi stigla gej majica. roza s žutim štraftama i V izrezom. to je izgleda sada IN en France, al kod mene u parohiji nikako. nije za u narod, ali, pojma nemate kolko je udobna i kako mi prija na koži jebote!
    hehe, plišana majica! u njoj ću da spavam garant pošto su već noći zahladnele. moram da kupim pliš za spavanje, jebeš pamuk, pliš je zakon.

11. Šta ćeš drugo iz Francuske očekivat osim vrhunskog hipsterluka?

12. Mešjo brate, pojma nemaš kolko je kvalitetan materijal. ja oduševljen bez zajebancije. a čak je no nejm, mislim samo neki brojevi, ono što se kupuje kod nas na buvljaku fazon. ali kvalitet ipak.

13. Vjerujem ti sve do u slovo, nego V urez!? Pa još iz Francuske. Takvu odeću su prije nosili samo džiberi i oni sa sela, al je to ponovo postalo aktuelno u zadnje vrijeme.

http://static.mozzartsport.com/img/news/Fudbal/13076308591curcic,%20milosevic%20i%20kovacevic.jpg

Imaš lji majcu na v urez za moga sina Ljošu?

14. аааааааааа, јес Месјо, још они уски џемперчићи и педерске фарке, то ти је сад актуелно по Беранама. Гори су ти ликови од ових дизелаша са слике.

15. gej majica. roza s žutim štraftama i V izrezom

Interesantno, kad ja obučem nešto takvo niko ne misli da je gej...

16. Pa kad je oblačiš ispod džempera Bruse pa se ne vidi. :)

17. Sinoć upalim tv, kad ono počinje Dosije. Ja reko gde ovo naše govno da gledam i prebacim na Zone Reality, kad prc eto vidiš Chavez bio u Dosijeu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.