U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam jednom obuko roze majicu, bio sam sasvim kul :D
Svi muskarci u roze majicama misle da jesu.
Nisu!
Ja bi u roze majici izgledao kao oljušteni bostan...
Nisam toliko izbudalio da sam sebi upućujem komplimente, rekli su ljudi i žene svuda oko mene....
Moram nekom da se pohvalim, pročitala sam naziv teme "moram nekom da se poValim" hihi. :)
Nisu!
najjači alibi za nošenje roza majice je izjava da to u stvari pokazuje njegovo samopuzdanje. možda i jeste tako, ali kada to vidim na nekom muškarcu izgleda šašavo, da ne govorim o tome da je to baš gej.
Konačno smo udarili ploču na garaži, četvoronedeljnom izrabljivanju je konačno došao kraj.
Moj cale nosi roze majce povremeno i to me mnogo nervira. Odbijam da idem sa njim kad nosi roze majce. U pocetku se bunio, sad ih jednostavno ne nosi kad idemo porodicno negde.
Roze majce su gej i ruzno stoje vecini muskaraca.
tvoj ćale je neki metros garant, moj ništa svetlije od sive boje ne nosi.kad je ljomber klasični.
Zalepio sam svoj prvi crveni karton danas na tekmi koju sam sudio. Ne mož' majku psovat', a da ne ideš napolje.
Zaradila danas iljadu i po, radeci masazu. :)
Zaradila danas iljadu i po, radeci masazu. :)
http://www.sectalk.com/board/public/imported_images/i173.photobucket.com/happy-i-see-what-you-did-there.png
Gospodža je bila u pitanju, masiram samo žene... Častila me iljadu dinara, kaže da sam bila dobra. :D
Tebi kao da je moj ujak bio instruktor suđenja - u karijeri je dao dva crvena, jedan Milku Đurovskom, a drugi Savi Miloševiću. Oba za psovanje majke sudiji i oba na prijateljskim utakmicama...
Ujka ti bio sudija?
Nakon 2 godine bez posla.....napokon sam se zaposlila!!!!
Prodajem rezervne dijelove za poljoprivredne strojeve....jupiiiiii :))))
Taman mi sredi motor od freze sa popustom.
Prodajem rezervne dijelove za poljoprivredne strojeve....jupiiiiii :))))
Congratulations.
Jupiiiiiiiiii
Komad otiso mi nedavno cincilator na karafufni na mom IMT 539 Deluxu. Koliko to kosta kod vas?