Moram nekome da se pohvalim

1. Samo da pitam. Koliko si se dugo bavio astronomijom? :)
    Šalim se. Čestitke. :)

2. Nisam dugo, možda nekih 3-4 sekunde, onda sam došao sebi xD

3. То, бре! Јеби ЕЦЦ-а, Скочко!

4. Ево да се похвалим да сам добио 5 из логике. И кад се то сабере са кецом ког сам добио на почетку испада 3. Нисам баш задовољан али сам показао да се логика може научити за пет овим мојим ортацима из одељења.

5. али сам показао да се логика може научити за пет

Logično....

6. Eo i ja da se pofalim, pretekoh sinoć, bio sam manje više učesnik sačekuše s kojom ja veze nisam imao.

7. Čestitam, Skočko, (ne na lomljenju nosa), nego na postignutim rezultatima! Svaka ti čast!
    A i sam si jednom rek'o-vrela ozrenska krv-pa mora malo negde da ode, da ne "zaburla" :)

8. Браво Скочко! Једва чекам да видим борбе :)

9. Bio sam u Bg za vikend. Radio neke performanse, upoznao uživo Kurajbere, Agilnog, Smorku, Penzionera, Gonza i Turgenjeva. Verovatno sam ih ugnjavio mojim smornim pričama ali su bili tako gotivni domaćini da sam po prvi put otkako je umro Josip osetio da smo Beograd i ja deo iste države...

10. Krivo mi je što i ja nisam bio tu da se upoznamo, ali biće prilike :)

11. lol šišmiskoču, svaka čast!

12. pičio fucu s ortacima 2 sata bez izmena, 5 na 5, mali fudbal u zatvoreenom, bez auta i kornera, nači ograđeno sve...objašnjavao sam i objašnjavao dok nisam sjebo ruku u ogradu. pred kraj doduše. ali vredelo je vremena, bola i kinte. konačni rezultat - POBEDA! 21:18 OPA!
    CRKNI RADE! KO BRE MATORAC SAD A? A?A?A?A?A?A?A? hehehe

13. Купио на индекс карту младој мами врло љупког осмеха и тиме јој уштедео 100 динара.

Прошао сам тикет, тако да сам први пут у плусу откад сам уплатио паре на рачун.

И последње и најважније, пазарио сам следеће наслове за 1400 динара: Ђура Јакшић - Поезија; Јелисавета; Проза, Лаза Костић - Одабрана дела I, Дучићеве Песме сунца, Поп Ћира и поп Спира, Хајдуци, Нечиста крв, Проклета авлија, драме Ивана Цанкара, Андрићеве приповетке, Цвеће зла и Горски вијенац. ТО ЈА МАЂИЈО!

14. Ja samo da čestitam Skočimišu. Svaka čast, derane.

15. kakvi VOSovi, koji bakraci, Vukajlija Ultimejt Fajt (VUF) da se organizuje, bog da nas vidi. Skocko, Mitke, i jos par ovih karata sto ima, sparing sa modovima (muskim samo, naravno), trening kod Matijevica u klanici, uspeh zagarantovan, medjunarodna reputacija na keca... vi kako ocete... al greota da se traci ovakav talenat.

16. ne znam ja sportski da sparingujem

17. Скочко мачко! Ценим да ћеш већ следећи пут ти њему разбити шаку носином, огуглаће то на ломљење. :Д Не стварно, свака част мајсторе. Тако се бори. К'о господин.

18. moj prvenac zabo 19 komada sad za vikend, jeste bio slabiji tim, ali je igro ko zmaj. kao da gledam sebe, igra onako kako ja nikad nisam umeo hehehe
    od oca je ostanulo sinu.

19. Hahahaha,mogli bi neki VUF da organizujemo,stvarno

20. Шта ћеш ти дете против нас међечина, имаш петнес година.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.