Bio sam u Bg za vikend. Radio neke performanse, upoznao uživo Kurajbere, Agilnog, Smorku, Penzionera, Gonza i Turgenjeva. Verovatno sam ih ugnjavio mojim smornim pričama ali su bili tako gotivni domaćini da sam po prvi put otkako je umro Josip osetio da smo Beograd i ja deo iste države...
I nama je drago što si bio, a daleko od toga da si ugnjavio, dobro smo izblejali i ispirčali se koliko smo stigli. Sledeći put ćemo duže da zablejimo :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Očito je da me nikad nije vidio xD
Одговарао биологију у добио 5.
OĆEMO VUF. Nek' vas ne zavarava veličina ove prasadi "jebača" i skočimiša. Nikovi su im potpuna suprotnost od realnosti.
Jebač - Pa gde onoliko krme da jebe.
Skočimiš - Sa onoliko kila skočiti je samo misaona imenica kod njega.
JA PROZIVAM. OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Šmekeri treniraju, pičkice prozivaju opaaaaaaaaa
Treniram ja, treniram. Čekam vas međede.
Treniraš ti moj kurac.... :D
Gde si bio za vikend?? Da, da, emigriro u Sloveniju.
I nama je drago što si bio, a daleko od toga da si ugnjavio, dobro smo izblejali i ispirčali se koliko smo stigli. Sledeći put ćemo duže da zablejimo :)
Маре, зашто те тешке речи?
Skočko, kupićemo ti novi nos.
Mor'o malo da hejtujem. Jebaga.
Pa bre,valja ima neke kategorije,nešto :D
Онда ја треба да се бијем са Скочком па да останем параплегичар?
Tako nekako
Samo nađite i meni nekog,neću da budem bez konkurencije
Ma jebaču skočko je smoto smotani. Ja ga savijem, burek sa sirom od njega napravim.
Saviješ ti mog masakrljana opaaaaaaaaa
Ja mogu da se šibam u kategoriji do 70 kila, al samo sa običnim vukajlijašima koji ne treniraju nikakve makljaške veštine.
Pa kaci slabić i kukavica. :D
штреберчино
Svirao armuniku i dobio dvajes evri :-D