Moram nekome da se pohvalim

1. да, брус, потпуно сам заборавила на то
    ништа, ваљда немам никакав хепатитис и то, нисам никакве вакцине примала
    а холестерол је и мени прилично висок :Д

2. uzmeš sto grama listića ruzmarina i potopiš u litar belog vina - ostaviš da stoji mesec dana i posle piješ po 0,03 svako jutro...

3. hahahahaha...brus je pojasnio :D. ako te ne zovu to ti je najbolji znak, to znači da nemaš ništa. morala si biti vakcinisana, i ja sam, a živimo u državi gdje je to zakonska obaveza :)

4. ноу,ноу
    само сам примила ону/оне кад се родиш, шта већ
    оне у 6/7. години, и онр послије у 14. и 18. нисам

5. ja znam dvoicu momaka koji su članovi menze, jedan od njih je skroz okej lik, doduše nit je načitan nit je nešto obrazovan i nikad ga nećeš čuti da koristi neke komplikovane reči ko što to radi vlasibrand90, al zato lik ume da improvizuje strašno i izuzetno je snalažljiv u svakodnevnim i situacijama koje nisu svakodnevne. I lik je jako samouk...sve novitete uzme i sam prostudira i nauči kako da ih koristi.
    Dok ovaj drugi je svega mi preslikan vlasibrbamnb90....sa njim ne mož da izdržiš duže od 4 minute u društvu...večito neko proseravanje od strane njega ka strani nama.
    Ni sa kim ne može da se uklopi, mnogo visoko mišljenje ima o sebi, druge odma stavi u podređen položaj samim tim to izaziva gard drugih prema njemu i eto, džabe mu što je član menze kad nigde ne može da se uklopi

6. Pezose, nekako se više uklapam u profil tog prvog. Mada, meni to testiranje više znači da vidim čisto da li sam moron ili imam nešto u glavi. Nikako ne bih voleo da postanem vlasuljar posle tog testa

7. Odustao sam od šarplaninca i rešio da sutra uzmem haskija ipak, iam više iskustva s njima, a i nekako mi više odgovaraju. I znam da haski za trećinu i jače možda manje jede od onog međeda.

8. samo jedno da te ispravim...pastirski psi u principu uopšte ne jedu puno, oni pravi izvorni pastirski psi, bukvalno na kori hleba znaju da prežive čitav život...i u principu bez obzira na svoju veličinu ne jedu mnogo, a druga stvar što danas u pastirske pse ubacuju i molose da bi bili još veći i impozantniji pa onda takav pas zahteva da pojede 10 kg dnevno...
    Ako ništa drugo bar će curice da te obleću kad budeš šetao štene haskija :D al jebaće ti majku dvorištu kad odraste :D

9. Zhajk

Jutros našao novčanik ispred prodavnice i vratio vlasniku.

Bra'o.

Ja jednom našao ispred zgrade novčanik, ličnu (dok su još bile one papirne) i pasoš. Vratim advokatu čije je to. Klinac bio, odnesem mu na vrata, a on ni hvala da kaže. Uzeo te papire i zalupio vrata. Jebem li mu familiju nekulturnu.

10. МАНИЈАЧЕ, ДОБИЈАШ ПУЈДУ?!?! :(

11. iskenjo bi mu se ispred vrata i razmazo govna po štoku i vratima

12. Bio klinac, šta sam znao...

13. - Halo, je l` to radio?
    - Jeste, izvolite.
    - Našao sam novčanik sa 3000 evra i ličnom kartom na ime Zoran.
    - Pa šta sad hoćete od nas?
    - Da pustite jednu pesmu za Zokija!

14. Svud' se hvalim:
    ostala živa posle prvog treninga aerobika! Sve me boli, noga leva moja nije, al' sam izdržala ko partizan! F. Jea!

15. Mala Vidra
    МАНИЈАЧЕ, ДОБИЈАШ ПУЈДУ?!?! :(

jutros JE uzeh, stara 3 meseca. Sad ime da se smisli...razmišljao sam Mina, nem pojma.

16. JA IMAM ŠICULJU MILU! OPAAAA

17. - Halo, je l` to radio?
    - Jeste, izvolite.
    - Našao sam novčanik sa 3000 evra i ličnom kartom na ime Zoran.
    - Pa šta sad hoćete od nas?
    - Da pustite jednu pesmu za Zokija!

U jbm ti, pokidah se. :D

18. Dal da se hvalim, il' da se jadam.....ćerka mi opet trudna....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.