Moram nekome da se pohvalim

1. да, брус, потпуно сам заборавила на то
    ништа, ваљда немам никакав хепатитис и то, нисам никакве вакцине примала
    а холестерол је и мени прилично висок :Д

2. uzmeš sto grama listića ruzmarina i potopiš u litar belog vina - ostaviš da stoji mesec dana i posle piješ po 0,03 svako jutro...

3. hahahahaha...brus je pojasnio :D. ako te ne zovu to ti je najbolji znak, to znači da nemaš ništa. morala si biti vakcinisana, i ja sam, a živimo u državi gdje je to zakonska obaveza :)

4. ноу,ноу
    само сам примила ону/оне кад се родиш, шта већ
    оне у 6/7. години, и онр послије у 14. и 18. нисам

5. ja znam dvoicu momaka koji su članovi menze, jedan od njih je skroz okej lik, doduše nit je načitan nit je nešto obrazovan i nikad ga nećeš čuti da koristi neke komplikovane reči ko što to radi vlasibrand90, al zato lik ume da improvizuje strašno i izuzetno je snalažljiv u svakodnevnim i situacijama koje nisu svakodnevne. I lik je jako samouk...sve novitete uzme i sam prostudira i nauči kako da ih koristi.
    Dok ovaj drugi je svega mi preslikan vlasibrbamnb90....sa njim ne mož da izdržiš duže od 4 minute u društvu...večito neko proseravanje od strane njega ka strani nama.
    Ni sa kim ne može da se uklopi, mnogo visoko mišljenje ima o sebi, druge odma stavi u podređen položaj samim tim to izaziva gard drugih prema njemu i eto, džabe mu što je član menze kad nigde ne može da se uklopi

6. Pezose, nekako se više uklapam u profil tog prvog. Mada, meni to testiranje više znači da vidim čisto da li sam moron ili imam nešto u glavi. Nikako ne bih voleo da postanem vlasuljar posle tog testa

7. Odustao sam od šarplaninca i rešio da sutra uzmem haskija ipak, iam više iskustva s njima, a i nekako mi više odgovaraju. I znam da haski za trećinu i jače možda manje jede od onog međeda.

8. samo jedno da te ispravim...pastirski psi u principu uopšte ne jedu puno, oni pravi izvorni pastirski psi, bukvalno na kori hleba znaju da prežive čitav život...i u principu bez obzira na svoju veličinu ne jedu mnogo, a druga stvar što danas u pastirske pse ubacuju i molose da bi bili još veći i impozantniji pa onda takav pas zahteva da pojede 10 kg dnevno...
    Ako ništa drugo bar će curice da te obleću kad budeš šetao štene haskija :D al jebaće ti majku dvorištu kad odraste :D

9. Zhajk

Jutros našao novčanik ispred prodavnice i vratio vlasniku.

Bra'o.

Ja jednom našao ispred zgrade novčanik, ličnu (dok su još bile one papirne) i pasoš. Vratim advokatu čije je to. Klinac bio, odnesem mu na vrata, a on ni hvala da kaže. Uzeo te papire i zalupio vrata. Jebem li mu familiju nekulturnu.

10. МАНИЈАЧЕ, ДОБИЈАШ ПУЈДУ?!?! :(

11. iskenjo bi mu se ispred vrata i razmazo govna po štoku i vratima

12. Bio klinac, šta sam znao...

13. - Halo, je l` to radio?
    - Jeste, izvolite.
    - Našao sam novčanik sa 3000 evra i ličnom kartom na ime Zoran.
    - Pa šta sad hoćete od nas?
    - Da pustite jednu pesmu za Zokija!

14. Svud' se hvalim:
    ostala živa posle prvog treninga aerobika! Sve me boli, noga leva moja nije, al' sam izdržala ko partizan! F. Jea!

15. Mala Vidra
    МАНИЈАЧЕ, ДОБИЈАШ ПУЈДУ?!?! :(

jutros JE uzeh, stara 3 meseca. Sad ime da se smisli...razmišljao sam Mina, nem pojma.

16. JA IMAM ŠICULJU MILU! OPAAAA

17. - Halo, je l` to radio?
    - Jeste, izvolite.
    - Našao sam novčanik sa 3000 evra i ličnom kartom na ime Zoran.
    - Pa šta sad hoćete od nas?
    - Da pustite jednu pesmu za Zokija!

U jbm ti, pokidah se. :D

18. Dal da se hvalim, il' da se jadam.....ćerka mi opet trudna....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.