Nego oftopik, bruce kako ide procedura za mensu i kasnije članarina ako te prime? I pogodnosti toga
Ja radio test 1988. u BG - prvi test ikad održan u Jugoslaviji. Slali nam rezultate direktno iz Londona :)
Ako imaš IQ koji prelazi određeni nivo primljen si - nemaju oni izbora nego ti. Članarina je godišnja, ali sam ja živeo u vrlo čudnim uslovima. 1992. pređem u Mensu NS i posle izgubim sve kontakte.
Koliko ja znam, od pogodnosti je pre nekoliko godina organizovan besplatan bandži džamp na Adi u BG za sve članove Mense. Od ostalih pogodnosti imaš neopisivo vrednu mogućnost da te drugari zovu Filozof ili Glavonja, a njihovi roditelji da misle kako si u nekoj studentskoj sekti. I možeš da se duvaš pred kvaziintelektualcima kako si pametniji od njih.
VUHU!!!!! Popravili smo komp!!!
:)
iz zajebancije pre neki dan digoh na pokeru 83.000 dinara doslo pet kraljeva
И мени тако дошла четри џокера. Ојадио их, ено продају покер апарате и рулет да врате дугове.
mislim da sam se setio kako se prave avijoni
u ponedeljak masterbirao racunarstvo i elektrotehniku, danas mi stigli rezultati iz mense da mogu da se uclanim i tako... :)
mene su iz Mense izbacili zbog neplaćanja članarine...
плаћа се чланарина?! маму им, не бих сад отишла, нема тих пара.
дала сам крввввввввввввввв! и било је јако кул!
почећу редовно да донирам, баш се осјећам к'о да сам спасила живот :3
Lepo. Ja ne mogu da dajem krv. Al' to nije za pohvalu.
37 puta, oko 13 litara do sada - daju džabe doručak i ladan čaj pa mi to jutro ostane i za pivo...
Jutros našao novčanik ispred prodavnice i vratio vlasniku.
Ja sam više puta davao krv! Lep je osećaj. Ako se ne onesvestiš :)
Nego oftopik, bruce kako ide procedura za mensu i kasnije članarina ako te prime? I pogodnosti toga
Bravo bruse.
мени узели политру, надам се да немам хив ил тако нешто
Ako imaš dobiće još neko lololo
Vidro, možda si ubila sad nekoga..
Ja radio test 1988. u BG - prvi test ikad održan u Jugoslaviji. Slali nam rezultate direktno iz Londona :)
Ako imaš IQ koji prelazi određeni nivo primljen si - nemaju oni izbora nego ti. Članarina je godišnja, ali sam ja živeo u vrlo čudnim uslovima. 1992. pređem u Mensu NS i posle izgubim sve kontakte.
Koliko ja znam, od pogodnosti je pre nekoliko godina organizovan besplatan bandži džamp na Adi u BG za sve članove Mense. Od ostalih pogodnosti imaš neopisivo vrednu mogućnost da te drugari zovu Filozof ili Glavonja, a njihovi roditelji da misle kako si u nekoj studentskoj sekti. I možeš da se duvaš pred kvaziintelektualcima kako si pametniji od njih.
Moram da vidim da odradim to. Sve se teram, radim po netu, ali nije to to dok Članska Karta ne viri dva prsta iz džepa!
Pa onda mogu da svrnem na ovu temu :) Filozof mi nije strano ni sad ,)
ниисам убила никог, само чекам телефонски позив из Завода.. "морамо да разговарамо."
:>
nisi u rizičnoj grupi, mi Vukajlijaši smo prirodno zaštićeni od mehanizama prenosa HIV-a
Vidro, ako mene nijednom nisu zvali da mi kažu da mi je holesterol 5343, neće ni tebe :D