Moram nekome da se pohvalim

1. Postao sam bachelor - diplomirani inžinjer elektrotehnike! :)

Ocjena - 10.

2. E, jebiga, Kurde, ti k'o da si učenik, a ne profesor. :)

3. То ти је 10 кад му обрнеш референти смер. Свака част.

4. Pa odkud znam kakve su ocene danas...u moje vreme nije imalo ocene minus deset. :-D
    Zajebavam se ja...svaka čast! Čestitam! :-)

('ću ti donesem toster na opravku kad se sjebe...)

5. ('ću ti donesem toster na opravku kad se sjebe...)

I televizor. :) Baš nešto danas pričamo o tome. Naš narod odmah misli da si majstor za popravit sve hepeke. :)

Hvala vam!

6. Svaka cast campyy :)

Iam jedan TV za popravku :P

7. Ih, vidi ga ovaj, TV. Čo'ek ima dimplome, završio čkole, a on TV... Daj mu neki elektromagnetnoidukcioni generator da ga rastavi i sastavi u roku od minut, pa da mi preispitamo malo tu njegovu diplomu... :D Svaka čast maćori, svaka čast. :)

8. Sve ću da vas uzemljim prema Wagnerovom principu! :)

9. Čestitam Čempe na diplomiranju, još da se blagovremeno zaposliš, i moš da kolješ bika opušteno:)

10. Zahvaljujem. A posao je već odavno pronađen. :)
    Tj. poslovi (dva).

8-)

11. Salu na stranu.
    Champy, haxovcu, cestitam covek :)
    Svaka cast, sve najbolje u daljem radu :)

12. Hvala, Sale. Vidiš, i zaboravio sam na taj hax. Kako smo ga samo derali, e! :)

13. Nešto gledam, ja došao ovdje i rekao da sam diplomirao i dobio dva posla. Mislim da bi se tema mogla preimenovati u "Moram nekome da se kurčim", lololo.

14. Jao, sve sami inženjeri elektrotehnike... :) Čestitam! :) Eee, kad bi meni posao bio unapred pronađen...

15. Učlaniš se u stranku (tako sam dobio jedan) ili imaš nekog rođaka u inostranstvu koji ti može šta srediti (drugi). Teško je bez veze proći. Ima slučajeva, naravno, ali tada moraš biti prejak lik, sa dosta nagrada. Tipa našeg Luksa, ljudine i inžinjerčine! :)

16. О Чампи, честитке!
    И да се ожениш брзо, да правиш мале Чампије. лоло

17. Ma, nemam vezu, a ni stranku iza sebe, jbg... A nisam ni kao Luks :) Ali biće nešto i za mene :)

18. Hvala na lijepim željama! :D

19. Imam 4 i 5 iz Analize! Rekao je da ce da mi zakljuci 5!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.