Moram nekome da se pohvalim

1. Како само видра зна знање.

2. vremenom se ispraksa čoek

3. imam cimerku koja voli da ide u prodavnicu!
    preeeeeeeeeeeeesreeeećnaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaaam :D

4. Pogodio sam sve utakmice engleske premier lige!

Čekam još Houston : Dallas - 1. OPAAAAAAAA

5. dalas dobija roketse 100%

Digo sam malo pre 1000 dindži prvi put posle 100 godina. Do kuće mi ostalo 120 dinara u džepu, kud i njih nisam potrošio

6. Зарадио синоћ 2500 кинти у некој кафани, свирао домаћи рок са неким ликом што сам му отео тезгу пијан прошле недеље.
    Тражили неки паори да им свирамо Проклета је Америка и Ђурђевдан или Видовдан, појма немам која, док су они ишли без мајице по кафани, руковали се са свима и представљали се као војска Србије.
    Они дали 3000 за те две песме одсвиране једно 5 пута, а газда дао по сома обојици.
    То ми нека прва зарађена кинта.

7. Шукно ортаку тројку за победу у последњој секунди у енбиеју!
    Лика су ненормално срале тројке, дао је 14. На крају ја правим намерне фауле да би ми шутао слободна. На крају два разлике за њега и 4 зарез нешто секунди за мене. Лопта Дерону Вилијамсу који претрчава терен и шукњава уз звук сирене! Растурам!

8. Добијо пет из музичког.

9. ja da se pohvalim da sam se vratio

10. DEZ DANA NA ROBIJI ?! STOP REPRESIJI !

11. "toliko si dobra djevojčica bila da mti je Sv. Nikola već donjeo poklon"
    poruka koju sam sad dobil od ujne
    hahahahhahaa
    fino je imat 26 godina i još uvijek dobijati poklone od Sv. Nikole :D

12. Kužim da si sad presrijećna ili kaj?

13. pa kaj da ti kažem
    ono, kužiš, poprilićno sam onako presrIjećan :DDD

14. Сазно сам ко је Недељко шалалала

15. Meni je moja teta obećala da će me poslije blagdanske purice voditi u kazalište na "Labuđe Jezero". Jedva ćekam.

16. pa baš imaš divnu tetu

17. Krn'o sam porciju podvarka sa 3 kranjske kobas'ce i poj'o sam uzto tubu semfa i teglu feferona. Sad mi super.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.