Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Како само видра зна знање.
vremenom se ispraksa čoek
Истина.
imam cimerku koja voli da ide u prodavnicu!
preeeeeeeeeeeeesreeeećnaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaaam :D
Pogodio sam sve utakmice engleske premier lige!
Čekam još Houston : Dallas - 1. OPAAAAAAAA
dalas dobija roketse 100%
Digo sam malo pre 1000 dindži prvi put posle 100 godina. Do kuće mi ostalo 120 dinara u džepu, kud i njih nisam potrošio
Зарадио синоћ 2500 кинти у некој кафани, свирао домаћи рок са неким ликом што сам му отео тезгу пијан прошле недеље.
Тражили неки паори да им свирамо Проклета је Америка и Ђурђевдан или Видовдан, појма немам која, док су они ишли без мајице по кафани, руковали се са свима и представљали се као војска Србије.
Они дали 3000 за те две песме одсвиране једно 5 пута, а газда дао по сома обојици.
То ми нека прва зарађена кинта.
Шукно ортаку тројку за победу у последњој секунди у енбиеју!
Лика су ненормално срале тројке, дао је 14. На крају ја правим намерне фауле да би ми шутао слободна. На крају два разлике за њега и 4 зарез нешто секунди за мене. Лопта Дерону Вилијамсу који претрчава терен и шукњава уз звук сирене! Растурам!
Добијо пет из музичког.
ja da se pohvalim da sam se vratio
DEZ DANA NA ROBIJI ?! STOP REPRESIJI !
"toliko si dobra djevojčica bila da mti je Sv. Nikola već donjeo poklon"
poruka koju sam sad dobil od ujne
hahahahhahaa
fino je imat 26 godina i još uvijek dobijati poklone od Sv. Nikole :D
Kužim da si sad presrijećna ili kaj?
pa kaj da ti kažem
ono, kužiš, poprilićno sam onako presrIjećan :DDD
Сазно сам ко је Недељко шалалала
ako si :D
Meni je moja teta obećala da će me poslije blagdanske purice voditi u kazalište na "Labuđe Jezero". Jedva ćekam.
pa baš imaš divnu tetu
Krn'o sam porciju podvarka sa 3 kranjske kobas'ce i poj'o sam uzto tubu semfa i teglu feferona. Sad mi super.
Одабрали ми Пујда!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508972382470804&set=a.505652772802765.114091.504277132940329&type=1