Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Како само видра зна знање.
vremenom se ispraksa čoek
Истина.
imam cimerku koja voli da ide u prodavnicu!
preeeeeeeeeeeeesreeeećnaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaaam :D
Pogodio sam sve utakmice engleske premier lige!
Čekam još Houston : Dallas - 1. OPAAAAAAAA
dalas dobija roketse 100%
Digo sam malo pre 1000 dindži prvi put posle 100 godina. Do kuće mi ostalo 120 dinara u džepu, kud i njih nisam potrošio
Зарадио синоћ 2500 кинти у некој кафани, свирао домаћи рок са неким ликом што сам му отео тезгу пијан прошле недеље.
Тражили неки паори да им свирамо Проклета је Америка и Ђурђевдан или Видовдан, појма немам која, док су они ишли без мајице по кафани, руковали се са свима и представљали се као војска Србије.
Они дали 3000 за те две песме одсвиране једно 5 пута, а газда дао по сома обојици.
То ми нека прва зарађена кинта.
Шукно ортаку тројку за победу у последњој секунди у енбиеју!
Лика су ненормално срале тројке, дао је 14. На крају ја правим намерне фауле да би ми шутао слободна. На крају два разлике за њега и 4 зарез нешто секунди за мене. Лопта Дерону Вилијамсу који претрчава терен и шукњава уз звук сирене! Растурам!
Добијо пет из музичког.
ja da se pohvalim da sam se vratio
DEZ DANA NA ROBIJI ?! STOP REPRESIJI !
"toliko si dobra djevojčica bila da mti je Sv. Nikola već donjeo poklon"
poruka koju sam sad dobil od ujne
hahahahhahaa
fino je imat 26 godina i još uvijek dobijati poklone od Sv. Nikole :D
Kužim da si sad presrijećna ili kaj?
pa kaj da ti kažem
ono, kužiš, poprilićno sam onako presrIjećan :DDD
Сазно сам ко је Недељко шалалала
ako si :D
Meni je moja teta obećala da će me poslije blagdanske purice voditi u kazalište na "Labuđe Jezero". Jedva ćekam.
pa baš imaš divnu tetu
Krn'o sam porciju podvarka sa 3 kranjske kobas'ce i poj'o sam uzto tubu semfa i teglu feferona. Sad mi super.
Одабрали ми Пујда!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508972382470804&set=a.505652772802765.114091.504277132940329&type=1