Moram nekome da se pohvalim

1. Јебу вас групно? ехехе

2. proso sam na finale u sahu na faksu...sutra su finale...sazalio se asistent pa mi dao remi :) obojci nam bilo dovoljno da prodjemo...mada realno i bio je remi, totalno podjednaka pozicija, i svakom po minut do kraja...posle smo nastavili partiju bez sata i dobio me...sutra ako izvucem 2 poena od recimo 6 partija bicu sretan ko mali majmun :D

3. srećno sosko... nego, ne treba ti to 'ko' xe xe

4. glavna nagrada-diplomiranje? :D

5. Elu kada dođe kući čeka mnogo gotivan ručak.

Riblje ćufte, beli sos sa mirođijom i kilo-kilo. Ima da se ozbiljno obraduje.

<upravo kuvam uz JaBig Sax House Music mix. Ima da ispadne odlično :)

6. Elu kada dođe kući čeka mnogo gotivan ručak.

Riblje ćufte, beli sos sa mirođijom i kilo-kilo. Ima da se ozbiljno obraduje.

<upravo kuvam uz JaBig Sax House Music mix. Ima da ispadne odlično :)

Ua komšija papučo lololo

7. Kurac moj papučar, to je ljudina! Cijenim takve stvari, Kure!

8. Naspavao se, dobro jeo, i ne radim danas. Nije nešto, ali meni dovoljno za sreću. :-)

9. Champy ma toj moj komša razumeće on da sam ja samo ljubomoran pošto ne znam da kuvam lololo

10. Pa pazi Gonzales, do nedavno nisam ni ja znao, ali imaš recept, kupiš sastojke i napraviš. Nema tu puno mudrosti. Možeš posle i lagano da dodaš nešto svoje u svako jelo. Počinješ da kapiraš polako šta sa čim ide ili probaš pa znaš. Ma pičkin dim. Probaj.

Cijenim takve stvari, Kure!

Fala Čampi. Nadam se da će ispasti kako treba. Prvu turu sam seckao sa nekim Gorenje seckom i nije baš isekao vrhunski, ali posle sam uz'o Bosch i za sekund gotovo. Nemac je Nemac.

11. To Dzonsone majstore!

Gonzo, niko ne zna da kuva, samo je lenj.
    Kuvati iskreno nije tesko, ne znas mozda zato sto nisi probao.
    Probaj, nadji nesto, iznenadices sam sebe.

12. Brate kad sam ja naučio da spremam neka jela i to odlično onda može svako lolo

13. Što kaže Sale i ja sam mislio da je bauk, ali opet stvarno nije. Čak mogu da kažem da je mnogo gotivno.
    Još ja onako pustim muziku neku (sada sam provalio ovaj neki Džez-Haus pa to mi ide) i lagano spremaš, piješ kaficu za to vreme, blejiš. Poenta je i to da počneš na vreme i ne radiš na brzaka, nego lagano.

14. Толико сам добар ручак спремио да мислим да ћу после да се самозадовољавам гледајући себе у огледалу.

15. Ma kuhanje je zakon, majke mi.

Kure, kakav Bosh i Gorenje, samo nož i capa-capa. Old skul, jebo ga ti. :)

16. Ma ljudi naravno da nije teško, nego ja nemam baš volje da se motam po kuhinji, a čak mi sve oko kuvanja interesantno i znaimljivo :) Može biti da sam samo lenj, ali uteraće mene devojka u red sigurno :)

17. Uteraćeš i ti njoj. :D

18. Ne mož' nožem, mora da se samelje sve i smeša. Da bi se posle jajetom i prezlama spojilo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.