Izveštaj:
Klopa ispala savršeno, sos pun pogodak, Ela prezadovoljna pa samim tim i ja prezadovoljan. Moraću da legnem malo ubrzo jer sam se odvalio :)
Uzo sam srebro na "5. Temerin open" turniru u jujitsu borbama u kategoriji seniori +94 (apsolutna, nema veće :D), premoren sam ali zadovoljan a na sve to sacam došo kući i krnuo tevsiju pite, probudila se ažbaha u meni i mor'o sam sve pojest'.
Lijep dan, milina jedna, ispunjen do kraja.
Svaka cast Skocimisu, i nazdravlje ti pita!:)
Svaka čast Skočimiše, čestitam. Generalno gledano nalupao si ih tamo :)
TO TEBI DIKA?! ŠTO SI DOZVOLIO DA TE TAJ PRETUČE, PIČKO JEDNA?!
Drago mi je da si ga primio cijelog.
Šalu na stranu, čestitam!
Zato što je, realno, najjači čovjek s kojim sam imao priliku da radim, nevjerovatan jedan borac, mašina od čovjeka.
Kupio sam jednu preslatku jaknicu vetrovku u Delticu danas, pre pre predivna je, totalno ide uz moj personaliti i ima baš baš pozitivan vajb, ja sam naprosto oduševljen njome i sve što mogu da kažem je "uau, uau, uau". Uau.
Kupio sam čarape koje se slažu uz moj karakter.
Вероватно су розе боје.
Dobio sam boks L&M plavi 100s na poklon. moše kaže na poklon.
Izlecila sam zuljic na nozi od japanki sto sam letos nosila. Bogte. I srecna sam sada. I sada vise ne hrcem :D
ЈА ЈЕДЕМ!!!!!
Нек' је са срећом...
Čestitam. :)
Niko neće bit tu sutra, a ja 'tela da odemo na Hobita, svi pale kući, pa ću i ja, ali mi je najbolja drugarica pre neg' što ode kupila Megatrona. Jeste da je skroz crn, mislila sam da će izdahnuti dok sam ga transformisala u pušku, ali ipak me dirnulo u srce. :)
sta je to?vodeni top? O_o
To je da se budale čude.
Auuuu, bolje da te moja nena nije čula.. :)
Kod nje je nož glavna alatka, nema druge.
Dobro, nekada je bila druga "alatka" glavna alatka, lololo