Moram nekome da se pohvalim

1. Auuuu, bolje da te moja nena nije čula.. :)

Kod nje je nož glavna alatka, nema druge.

Dobro, nekada je bila druga "alatka" glavna alatka, lololo

2. Izveštaj:

Klopa ispala savršeno, sos pun pogodak, Ela prezadovoljna pa samim tim i ja prezadovoljan. Moraću da legnem malo ubrzo jer sam se odvalio :)

3. Uzo sam srebro na "5. Temerin open" turniru u jujitsu borbama u kategoriji seniori +94 (apsolutna, nema veće :D), premoren sam ali zadovoljan a na sve to sacam došo kući i krnuo tevsiju pite, probudila se ažbaha u meni i mor'o sam sve pojest'.

Lijep dan, milina jedna, ispunjen do kraja.

4. Svaka cast Skocimisu, i nazdravlje ti pita!:)

5. Svaka čast Skočimiše, čestitam. Generalno gledano nalupao si ih tamo :)

6. TO TEBI DIKA?! ŠTO SI DOZVOLIO DA TE TAJ PRETUČE, PIČKO JEDNA?!

ispunjen do kraja

Drago mi je da si ga primio cijelog.

Šalu na stranu, čestitam!

7. Champy
    TO TEBI DIKA?! ŠTO SI DOZVOLIO DA TE TAJ PRETUČE, PIČKO JEDNA?!

Zato što je, realno, najjači čovjek s kojim sam imao priliku da radim, nevjerovatan jedan borac, mašina od čovjeka.

8. Kupio sam jednu preslatku jaknicu vetrovku u Delticu danas, pre pre predivna je, totalno ide uz moj personaliti i ima baš baš pozitivan vajb, ja sam naprosto oduševljen njome i sve što mogu da kažem je "uau, uau, uau". Uau.

9. Kupio sam čarape koje se slažu uz moj karakter.

10. Вероватно су розе боје.

11. Dobio sam boks L&M plavi 100s na poklon. moše kaže na poklon.

12. Izlecila sam zuljic na nozi od japanki sto sam letos nosila. Bogte. I srecna sam sada. I sada vise ne hrcem :D

13. Uzo sam srebro na "5. Temerin open" turniru u jujitsu borbama u kategoriji seniori +94 (apsolutna, nema veće :D), premoren sam ali zadovoljan a na sve to sacam došo kući i krnuo tevsiju pite, probudila se ažbaha u meni i mor'o sam sve pojest'.

Čestitam. :)

Niko neće bit tu sutra, a ja 'tela da odemo na Hobita, svi pale kući, pa ću i ja, ali mi je najbolja drugarica pre neg' što ode kupila Megatrona. Jeste da je skroz crn, mislila sam da će izdahnuti dok sam ga transformisala u pušku, ali ipak me dirnulo u srce. :)

14. sta je to?vodeni top? O_o

15. To je da se budale čude.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.