Moram nekome da se pohvalim

1. Pa može i te, smo da su tople, ionako nosim 5 pari čarapa. :)

2. Ja i sad sam u majici na kratke, i kad idem na faks, nosim džemper u torbi da tamo obučem da ne izgledam kao ludak, inače kaput preko džempera.... PREEEEVIŠE!

3. Položijo sam kolokvijum iz Rimskog....

4. Položijo sam kolokvijum iz Rimskog....

Е ТО ЈЕ ЗА ПОХВАЛУ! ЧЕСТИТАМ!

5. Položijo sam kolokvijum iz Rimskog....

Ја га дао прошле године у јануару, деветка опаааааа

6. Јебем вам такав факултет кад из Рима људи 9 добијају.

7. Podero sam 3 krompira koje sam skuvo komplet u kori... Umako sam ih u domaći ajvar.

Kad sam već seljak da se hranim ko seljak.

A i bolje seksam djevojke kad se hranim ovom starinskom, domaćom ranom, ja sam odranjen malo drukčije, nisam odranjen koncentratom, samo često puta razvalim koljena od pustoga straha i udarca jer tamo je kladionica bila a na mene se kladio jedan gazda iz Posušja da ću ja njih pet opremiti za 5 sati a ni na jednoj da neću biti ispod jednog školskog časa. Ako li bi samo na jednoj bio ispod školskog časa onda taj gazda gubi okladu a on voli tu kladionicu i oklade pa meni kaže smijem li se kume kladit i položio velike pare...

8. I da, srećan Božić svim katolicima i pravoslavcima što slave po gregorijanskom i milankovićevom kalendaru uz tradicionalan pozdrav MIR BOŽJI, HRISTOS VASKRSE!

http://www.youtube.com/watch?v=vHSNZK4Je-Y

9. Kupila mi majka plišanog medu. Taman da mi plišani pas nije sam i tujan. Awww.

10. Evo da se pohvalim, položio sam ispit pre ispitnog roka, sdevetku! Jer smo tako u mogućnosti.

11. I niko bravo da kaže... C C C C!

12. bravo, ckm, svaka ti dala i posle te zvala!!!

13. To skočimiše fala ti ocrca, to je već nerealno durlanko... :)

14. piii, to razlog za pohvalu
    dobila sam i ja 10 iz interaktivne pedagogije prije par dana, woohoo

15. 9 из Рима прије рока. Шо би ови моји избосне рекли ''ја могу, ја хоћу, ја имам штелу'' ... Ео, да честитам! На годину кривично да сабијеш ;)

16. Vidro bravo ocrca, jacam devetku dobija, kontra đavolji student... :)

17. a 9 iz rimskog je bilo pa mnogo realno u tvojim očima pre par meseci?
    sve je moguće, cekaemčiću!!!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.