Moram nekome da se pohvalim

1. Poj'o sam velik komad kompirače (krompiruše) sa glavicom bijelog luka i mnogo se dobro osjećam!

2. ...jebe se tebi za nas što jedemo ove švabske zajebancije...

3. Ko ti kriv što s' otiš'o od kuće...

4. Курде, продо си гибаницу и шумадијски чај, сад једи броколи и пиј сок од шаргарепе!

5. Саће коментар о буреку скомпиром.

6. Htio si musli, eto ti musli!

7. Boli me gloooova ljudi...jede mi se neki pasulj sa suvim mesom...

8. Ćaća, zar u post da mrsiš? Auuu, pa tebe ti judeomasoni zaveli.... KUKUUUUU!

9. Kakav post? Bio je iftar. :D

10. Ja mislim da će pravoslavlje da bude generalno oštećeno mojim načinom ishrane...

JA BRE OĆU DA MRSIM, AL NEMA! :-)

11. Čamac, na rijeku, i postiš na vodi....

12. Pročitao sam najmanje 800 definicija od jutros.

13. Legla plata i produžili mi staž. :D

14. Bravo Bili! Ja sam se nakupovala, ali baš sam našla povoljne stvari, a kvalitetne. :)

15. Cipele i haljinu? :)

16. Dva para čizama, dva para helanki, jedan jako, jako lep crveni kaputić, dve bluze i jedan duks, još mi je ostalo i para da na njega naprintujem ''Such heroic nonsense'' i Megatrona. :) U biblioteku sam se obično učlanjivala u januaru, ali prošle godine u aprilu, tako da mi važi karta do aprila, za to nisam imala trošak, i još da odem do frizera i završila sa generalkom. :D

17. Smorka, pošalji mi jedne čizme a da je br 37 sad zbog zime mi treba broj veći :)

18. Kako imaš mala stopala. :3 Moje su 37-38. :D

19. Boli me gloooova ljudi...jede mi se neki pasulj sa suvim mesom...

Evo, samo za tata-Kurda: rebranac

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.