Moram nekome da se pohvalim

1. Poj'o sam velik komad kompirače (krompiruše) sa glavicom bijelog luka i mnogo se dobro osjećam!

2. ...jebe se tebi za nas što jedemo ove švabske zajebancije...

3. Ko ti kriv što s' otiš'o od kuće...

4. Курде, продо си гибаницу и шумадијски чај, сад једи броколи и пиј сок од шаргарепе!

5. Саће коментар о буреку скомпиром.

6. Htio si musli, eto ti musli!

7. Boli me gloooova ljudi...jede mi se neki pasulj sa suvim mesom...

8. Ćaća, zar u post da mrsiš? Auuu, pa tebe ti judeomasoni zaveli.... KUKUUUUU!

9. Kakav post? Bio je iftar. :D

10. Ja mislim da će pravoslavlje da bude generalno oštećeno mojim načinom ishrane...

JA BRE OĆU DA MRSIM, AL NEMA! :-)

11. Čamac, na rijeku, i postiš na vodi....

12. Pročitao sam najmanje 800 definicija od jutros.

13. Legla plata i produžili mi staž. :D

14. Bravo Bili! Ja sam se nakupovala, ali baš sam našla povoljne stvari, a kvalitetne. :)

15. Cipele i haljinu? :)

16. Dva para čizama, dva para helanki, jedan jako, jako lep crveni kaputić, dve bluze i jedan duks, još mi je ostalo i para da na njega naprintujem ''Such heroic nonsense'' i Megatrona. :) U biblioteku sam se obično učlanjivala u januaru, ali prošle godine u aprilu, tako da mi važi karta do aprila, za to nisam imala trošak, i još da odem do frizera i završila sa generalkom. :D

17. Smorka, pošalji mi jedne čizme a da je br 37 sad zbog zime mi treba broj veći :)

18. Kako imaš mala stopala. :3 Moje su 37-38. :D

19. Boli me gloooova ljudi...jede mi se neki pasulj sa suvim mesom...

Evo, samo za tata-Kurda: rebranac

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.