Ma kako ne znam...ja Lux ljubim zbog ovih 3% poreza, pa onda zbog toga što kad ostaneš bez posla imaš platu manju taman za onoliko koliko si cepao cipele da ideš tamo, što posle na kraju imaš luksemburšku peMziju koja je ponajgolema na svetu i sve tako.
Prihvatiću samo ako se i dalje vodim kao luksemburški radnik, tj. da primam platu ovde i da sam ovde sa dokumentima. Sve ostalo je sviranje kurcu.
Jebe mi se za Malezijsko socijalno osiguranje i poreze, ne zanima me kako tačno izgleda to sve, znam da bolje nego ovde nije 100%. :-)
Prihvatiću samo ako se i dalje vodim kao luksemburški radnik, tj. da primam platu ovde i da sam ovde sa dokumentima. Sve ostalo je sviranje kurcu.
za to moras da imas prijavljenu firmu u lux preko koje te placaju valjda, i samo da ides kao sezonski radnik, inace slaba vajda ako nisi drzavljanin mislim...
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/double-take.gif
Јбт, па то је мој давно изгубљени брат близанац!
Ja ti preporučujem da prije odluke saslušaš ovu stvar
http://www.youtube.com/watch?v=7Wt6XlVob_E
pff,nisi valjda lud da se cimaš za 52000 evra moj Kurde.
A ja se radujem sto cu imati zagarantovanu platu od 800e kad zavrsim faks. lololo
pff,nisi valjda lud da se cimaš za 52000 evra moj Kurde.
+500
Rekao je da ne zna koliki su mu bonusi :D
Ti si mlad, koji će ti pare.
To je uteha za nas matore. Vi mladi ste iznad tih prozaičnih stvari. ;-)
jednom sam u rukama držao novčanicu od 500evra jebote, a jednom mi kroz prste prošlo milion dinara.
Kad si srećan lupi tada dlan o dlan...
Kurde,
u raju je ekipa,ali idemo u pakao, tamo nam je ekipa. Ako me razumeš..
:)
Mene samo parama mogu da nateraju didem tamo, ali ne i da me nateraju!
Će da javim u petak(po malezijskom vremenu), šta je bilo. :-)))
Proveri kolki je porez, smestaj i cene i prosecna plata kuvarima.
Ocu kazem, 50000 nije mnogo ako ti odvale 50% na porez, stan 1000+, a u kafani se ne moz napijes ko covek, posto ne sluze alkohol.
Nego znas valjda i sam sve to :)
Ја бих отишао тамо да живим из простог разлога што бих имао највећи курац.
Ma kako ne znam...ja Lux ljubim zbog ovih 3% poreza, pa onda zbog toga što kad ostaneš bez posla imaš platu manju taman za onoliko koliko si cepao cipele da ideš tamo, što posle na kraju imaš luksemburšku peMziju koja je ponajgolema na svetu i sve tako.
Jebe mi se za Malezijsko socijalno osiguranje i poreze, ne zanima me kako tačno izgleda to sve, znam da bolje nego ovde nije 100%. :-)
Sad kd pročita ovo, možda ti komšija bude Đovak:)
Ја бих отишао тамо да живим из простог разлога што бих имао највећи курац.
Najveći i najneobrezaniji. Veliko je obrezovanje tamo.
NAJLEPŠI
za to moras da imas prijavljenu firmu u lux preko koje te placaju valjda, i samo da ides kao sezonski radnik, inace slaba vajda ako nisi drzavljanin mislim...