Moram nekome da se pohvalim

1. Ma to je luksemburški hotel...ovde plaćaju porez. Odatle ja to i znam, a odatle i ponuda.

Vidi video, šta ima u hotelu, jbt...:-)

http://www.youtube.com/watch?v=0n1BoiIKnbw

2. Da nisu trandže Kurde, nešto su mi sumnjive :)

3. Će se proveri na dodir... :-))

4. kakva su im kolena kao da su njima orahe lupale...

5. U suštini, dosta su ozbiljna firma, ozbiljna pozicija. Završavam turizam i uostiteljstvo, odbio sam jedan posao u Dubaiju prošle godine, nije mi rešavao neka životna pitanja - ovi su opet druga priča, iako je Malezija daleko u pizdu materinu..

Ne znam kakvo ti je bračno stanje, koliko dece imaš, da li bi ih poveo sa sobom..Slede uklapanja, aklimatizacije, mračne ulice Malezije..Ako ti je tu dobro savetujem ti da ne tražiš preko leba pogače, Luksemburg je kud i kamo normalnije uredjena zemlja, pogodnija za svaku vrstu života i funkcionisanja. Malzija je zemlja u razvoju, otkriće rudnik rigidijuma i eto ti odmah svrgavanje diktature :)

6. Tako ja ne odoh pre 22 godine u JAR, a do sada bi bio kralj Bantua

7. Ja sam doduše dobio ponudu da radim kao barmen u jednom klubu, sjajni uslovi s tim što te pare Srbiju ne bi videle :) Tako sam odustao i od brodova. Dobra je to stvar ako si u stanju da štekaš, prodješ svet, vidiš ljude..Znajući mene, vratio bih se sa 29 godina i dva kofera na rodnu grudu, počešao se po glavi i zapitao se - šta sad.

8. Ja sam doduše dobio ponudu da radim kao barmen u jednom klubu, sjajni uslovi s tim što te pare Srbiju ne bi videle :) Tako sam odustao i od brodova. Dobra je to stvar ako si u stanju da štekaš, prodješ svet, vidiš ljude..Znajući mene, vratio bih se sa 29 godina i dva kofera na rodnu grudu, počešao se po glavi i zapitao se - šta sad.

ko jedan moj ortak,ista priča. s tim što je on već imo preko 3 banke kad se zapuio preko okeana.
    isto se posle skoro godinu dana zapitao - šta sad? jedina uspomena mu je seks s crnjkinjama i fotka sa staloneom

9. Мени је један што ради као фитнес инструктор на броду рекао да Београд има најбољи градски превоз на кугли.

10. Kurde cestitam na ponudi :)
    A i malopre neko pomenuo..
    Ako nije velika razlika u plati, ostaj u luksemburgu ako ti je tamo dobro :)
    Dok se ovamo naviknes, dok sta..
    Ako ti je u Luksu dobro, ostani tu :)

11. Луксембург није муслиманска земља, остани тамо.

12. У Куала Лумпуру ће да те бесе за поседовање допа, немој тамо ипак.

13. Skup je net u Maleziji

14. Moći ću da ručam?????

15. Vidiš kod njih prednost - ni jedna žena ne mora da pere zube i da pravi veštačku vilicu...

16. koji nindza stajl jedenja spageta.

17. Uradila dva treninga -i to sa povređenim kolenima!
    HA!

18. Uradila dva treninga -i to sa povređenim kolenima!
    HA!

To je za primer. Ja sam 2 puta večeras jeo.

19. Pa, nek' ti je na zdravlje, Hogare.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.