Moram nekome da se pohvalim

1. Dobio peticu na pismenom iz srpskog. U osnovnoj na 20 pismenih dobio 2 petice u srednjoj na 3 pismena 2 petice.

2. Faktički i matematičko-filozofski je nemoguće da si u osnovnoj školi imao samo 20 pismenih zadataka. Jer, istini za volju, od prvog do osmog razreda ima osam godina, to je 8, puta četiri pismenih provera godišnje = trideset i dva, što dovodi do zaključka da ćemo pući i od glupe Škotske. Čestitke za peticu matoree.

3. Vako da objasnim peti,sesti,sedmi i osmi razred cetiri pismena to je 16, 3. i 4. po dva pismena to je ukupno 20. Od Skotske cemo puci al sam presto da se cimam oko repke i hvala na cestitci.

4. Idete u osnovnu školu, a još uvek gledate fudbal! Tsk, tsk, tsk...

5. Пардон, завршили основну школу.

6. Bruce, ja sam maturaaaant Medicinske čkole :)
    tj biću dogodine, al sam se već uživeo u ulogu

7. Oter'o sam sve Ptaršije sa stola i uz'o im pare! JEBI!

8. E sad, dal da se hvalim il jadam. Prekjuče napunila 53 godine.

9. Треба да се хвалите, госпођо. Не дај Боже да нисте доживели да их напуните. (да куцнем у дрво)

10. Opet sam pozvan u repku u karateu, za Evropsko Prvenstvo u Mađarskoj za 2 nedelje
    Kategorija Juniori -62 kila
    \o/

11. Bravo Mito, ako osvojiš zlatnu javi mi se na PVT, okači sliku sa medaljom na forumu i odabraću ti defku. Kad ti čika Bruce kaže, tako mora biti.

12. Ако освојиш нешто слабије од злата бићеш банован.

13. Hahah, važi Bruse,sad imam motiv više

14. Mala Vidra

напокон сам успјела да ставим кајал како треба, а да не изгледам к'о панда, хел јеа!

Bravo Vidra!
    P.s. Malo kasnim, nisam pratila na času.

15. Мито, даћу ти ја буразерову "златну" са неког турнира, нема везе што је у баскету. Сликаш и пошаљеш Брусу. :Д

16. Ако освојиш нешто слабије од злата бићеш банован.

Nećeš biti banovan, ali ćeš onda čekati dok ne napišeš makar 100 komada :)

17. Ma imam ja zlata na pretek,al nije to to
    znači moram sad da iskidam :D

18. Došo čovek, odno Forda, dao 31.000.

Ove nedelje biće mesa na stolu.

Inače sad je 109 dan kako nema plate. REKORDER!

http://www.youtube.com/watch?v=v0PZxzAsExU

19. Aj osu i veselila ti se kubura.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.