Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E dobro. Ja prvo trčanje ne računam u aktivaciju. Trčao sam u poslednjih šest meseci čak četiri puta prvi put.
Tu je bolja sačekuša. Klinci su u treningu :)
mora doći da jede kad-tad :)
upravo to
Ma kakvi, mi se više radujemo od njega što je gotova škola. Ima neku nastavnicu-svima život zagorčava..
Gogo, svaka čast! :) Ja i dalje samo treniram penjanje iz stepenice po čitav dan, prave visinske pripreme :))
Hvala, draga moja :)
Ti si bre mlado čeljade, tebi dovoljno da potrčiš za busom dvaput i - eto kondicije :*
Ma, ja to radim što moram :)) Nema lifta ;)
Купио сам данас стрип да прочитам после више од, 9 месеци сигурно...
Koji strip? :D
Ja kad bih kupio strip da pročitam bilo bi posle 20 godina.
gogo, ti si jedna jako, jako kul žena.
Ja stalno čitam svoje stare stripove, obožavam ih!
To je lepo, sentimentalna si Gogana :)
kao trener debitant, dobili smo prvu tekmu pedes razlike.
JEBI IGLSEEEEEEE hehhe moj klinac dao 20-ak, vajdica.
Čestitam, odma ga navikavaj da nastupa za našu repku, nemo da bude izdajnik!
prico sam sa Mutom jos pre dve godine, to je reseno, samo jos da on postane selektor...
Koliko se Mutavi ogradio?
dz kafa kad otvorim kofishop.
Jes kurac, Mutavi samo šuškeću valutu razume, a kafu mu Đoković plaća.