Moram nekome da se pohvalim

1. Verovatno je onih drugih pedeset posto sa književnosti :)

2. ah, u NS je Filozofski istovremeno i Filološki - drugih 50% su pravnici, ekonomisti i normalni ljudi...

3. E to mi nikad nije bilo jasno, Vojvodina najrazvijeniji deo Srbije, i niste mogli sebi da priuštite razdvajanje filozofskog i filološkog fakulteta. Čudno, čudno.

4. E to mi nikad nije bilo jasno, Vojvodina najrazvijeniji deo Srbije, i niste mogli sebi da priuštite razdvajanje filozofskog i filološkog fakulteta. Čudno, čudno.

vala vašoj državi fali filozofa, isto kao i ovoj mojoj. da se razdvoje i ako može povećaju bar dva puta.

5. U isto zgradi je i pravni. Moglo se razdvojiti, ali čemu? Ionako svi odatle idu pravo na biro ili u politiku, Pančevo fabrikuje profesore stranih jezika, a filozofiju ionako studiraju oni koji još nisu odlučili šta bi da rade u životu...

6. Pančevo fabrikuje profesore stranih jezika

A Pančevaca je bilo u mojoj generaciji na Filološkom u BG-u nesrazmerno mnogo, možda je u pitanju mutacija :)

7. Još ako je onaj pasatov 2.0 turbodizel, ima da mu troši ko vespa.

Nije, motor je 1.9 tdi. Morao sam da ga kupim jer imam skoro dva metra. Autić em extra izgleda em unutra ima mesta pun kurac. Ako je neko dvometraš može slobodno da kupi Alteu, neće se zajebati.

8. A Pančevaca je bilo u mojoj generaciji na Filološkom u BG-u nesrazmerno mnogo, možda je u pitanju mutacija :)

Hoće ljudi da studiraju u Velegradu :)

9. Данас купио "Даблинце" од Џојса и "Самца" од Капора, једва чекам да узмем да читам. :)

10. Eh, od kad nisam kupila papirno izdanje.

11. Читати књигу у непапирном издању је као јебати ону лутку на надувавање. Није то то

12. Uzo sam zlato na turniru u Banjaluki.

13. Opa Skočko, čestitamo!

14. Skočimiš
    Uzo sam zlato na turniru u Banjaluki.

To Skočko mađijo!! I ja sam trebao da idem u Banjaluku 30. juna na svetski kup, ali neću moći jer mi je prijemni 1./2./3. jul... Inače, obožavam Banjaluku, prelep grad, prelep Vrbas, eksta bukovi u kanjonu (Jajce)...

15. Читати књигу у непапирном издању је као јебати ону лутку на надувавање. Није то то

Čitao sam knjiga i knjiga na ekranu, jeste odvratno, ali te lutke... Kako je to? Meni bi bilo malo nekrofilno :/

16. Ma dominiram, šta da rečem...

17. Trčala oko jezera sas mužom i klincem! Mi TRČIMO! Jea!
    Što sam srećna što više nisam mrtvo puvalo, juhuuu! :)

18. Je l' to bilo prvo trčanje?

19. Ma jok bre, cele zime i proleća sam bila vredna, ali sam se u poslednje vreme utuljila nešto..
    Sad sam opet živahna, jeee!

20. Trčala oko jezera sas mužom i klincem! Mi TRČIMO! Jea!
    Što sam srećna što više nisam mrtvo puvalo, juhuuu! :)

Doneo svedočanstvo pa ste ga jurili da mu objasnite važnost kvalitetnog obrazovanja? :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.