Moram nekome da se pohvalim

1. mogao si i do kafane otići, bitno je šta si tamo radio :)

2. Posle pet dana intenzivne pretrage, pronašao sam novčanik. Ostao u autobusu kad sam se vraćao sa ispita.

3. Našao si novčanik ?
    A sadržaj u njemu ? :)

4. bitno je šta si tamo radio :)

Radio i to pošteno.

5. Kad me pito Srećko Šušić je l imam upaljač i ja mu zapalio pljugu, reko mi: Hvala, SINE! + mi ostavijo bakšiš 120 dinara. Najlepši dan u životu!
    http://youtube.com/watch?v=J8_USE9TG4U

6. Sanjao sam da sam imao operaciju mozga.

7. Ko ti kriv kad ne gledaš moje slike.

8. Lepuškasta je u faci, ali telo k'o da gledam oguljenog zeca :-)

9. Lepuškasta je u faci, ali telo k'o da gledam oguljenog zeca :-)

Tačnije zamorca. :)

10. Nemate pojma, mlitavci!!1

11. Eto vidis kako su ukusi razliciti...

Sama slika je tehnicki bas losa, isprane boje, slikano unutra bez blica, ocajno kadrirano, odsecene noge, slikano je odozgo, i zbog toga joj je telo disproporcionalno, glava joj je veca nego u prirodi.Toliko o slici.
    Kod nje je jedino pozitivno sto ima malo veci nos, daje personaliti. Nikad se ne sminkaju i OCI i USTA to rade samo seljandzure, ili jedno ili drugo... I ko ti je radio taj frenc sa toliko debelomsmajli linijom i jos ti uradio nokte lepezasto? Na duguljasto lice se ne cupaju obrve tako nego ravnije izgledas ko iznenadjeni oposum. Kosa je OK. Telo prirodno mrsavo, vezbala pa zategla.
    Jebiga izmazah je govnima, a mozda ima dobru dusu lolo...
    Salim se zimi, zena mi ima salon, sednem i ja ponekad, ovakvih imas jedno cetiri pet, a sve od zla oca od gore majke, bas mi lici na jednu, samo je ta jos bolja riba i ima vecu sisu, al sto je djubre ne bi je jebo iz principa da mi das soliter.

E ovo je dobra riba

http://www.celebry.co.uk/ff/i/fs/0g70z9chy.jpg

A moj burazer od strica ima svastiku koja je JOS BOLJA riba od te. Krije je pizda, ja ga pitao da mi zavrsi posao ali vrda. Krivo mu sto on ne moze pa neda ni drugima. Mnogo me je razocarao, nisam hteo da mu pozajmim hilti posle kad mi trazio, busi kitom sad... A glupa je glupaaaaa... Ko crtak. Uh de se sad seti toga necu moci da spavam, jebem ti i zene i sve...

12. Ne znam za vas, ali ova slika je meni gotovo savršen balans svi životnih sila i parametara.

13. pff,ništa bitno, ono, umeo bih da jebem to. al ne volim vaki stomak na curi.

14. E pre neki dan dok sam imao seansu sa judžizom bio mi je lenjir pri ruci i rekoh aj da vidim dimenziju splovila moga
    Na moje zaprepašćenje smanjio se jebena dva centa..
    Aj reko, nisam se dovoljno naložio, tražim ja izgovore al kompleks raste ko nenormalan i utripovo sam svašta..

I sad pogledam kad ono od početka lenjira ima onaj brisan prostor pa tek onda nula tj ta dva centa mamu im jebem pa dal su oni normalni.

Pade mi kamen sa srca.

15. ko da je bitno dva centa gore dole, taj deo ionako ostane napolju...

16. Asam se usr'o od alkohola na Red Bull Flugtagu, nije mi dobro. Krenuo sa lepsom polovinom kroz masu, i pizdim koliko se znojim i koliko je vruce, i sretnem drugara koji radi u Red bullu, da mi co'ek VIP ulaznicu, sve za dz, klopa i pice... Bukvalno sam bio kao Jezdic u Sedam ipo, i nije mi zao!!

17. Јеси јебо чирлидерсице?

18. Nisam, one su bile u drugom oboru... A i bio sam sa zenom! A i da nisam, papuca sam!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.