Moram nekome da se pohvalim

1. lažeš bvdlga, krvavi ti zubi :)

2. 75 - 175 - 105.
    Broj mojih defki, postera i reakcija, tim redosledom... :) lepe brojke...

3. Uopšte nisi moderan to se printuje pa se stavi u "smešan print sa vukajlije"

4. Nije u "smešan print sa vukajlije" nego u ""smeštan print sa vukajlije""

5. što je to smešno? Ja volim broj 5, i sve što ima veze sa njim... a sem što je 5, ovo su lepe cifrice za nekoga ko je od skora aktivno počeo...

6. Zreo si za autokamšot, utrljavanje i ispiranje nakon 8 minuta. Učini too!

7. bogami, taj broj postera i reakcija je za respekt, ja to nikad ne bi umeo...

8. ae čuti, bre, ti k'o umetnik tako nešto da kažeš... umeš, no nećeš da se nerviraš, a oni su makar lakši od defki...

9. jesu kurac, obrisao sam najmanje sto za tri godine...

EDIT: vidi ga Arlovski što se ponavlja ;)

10. jesu kurac, obrisao sam najmanje sto za tri godine...

Jes' vala, štaš, drugi je to filing. Ja sam zamalo pa digo ruke od postera, a i od onih pokretnih .

11. Vršim ti dečepaž. Još malo i idem dalje:)

12. samo napred, ja ni ne osetim :)

13. Krenuh juče u pohod da pročitam sve odabrane defke otpočetka :)

14. Nije nimalo naivno, ja na početku nabio 80-etak postera pa sad već jače od godinu dana nikako da napravim nešto smisleno i zaokružim na 100 komada, mislio sam i reakcije da doteram do 50 i dosta, al ne lezi vraže.

15. Krenuh juče u pohod da pročitam sve odabrane defke otpočetka :)

I ja krećem čim mi prijemni prođe....:)

16. Zaspao sam u busu u koji sam uletio oko jedno šest sati. Kružio sam tako gradom barem 3 sata, Zavaljen na sećiju, snivah poput bebe, bezbrižno, udobno, bez da me neko dirne. Kad sam se probudio, ništa mi falilo nije. Sumnjiva okolnost u svemu tome je što cigani žive u tom naselju do moga i jebiga.

U jednom trenutku me budi vozač sa pitanjem E JARANE KONTAŠ LI SPAVATI OVDJE ILI IĆI KUĆI, dignem se, zahvalim omladincu koji treba da se pati još 6 sati po vrelini ovoj danas, ispadam vani, koljena mi samo tako klecaju dok hodam, jedva nađem hlada na stanici da se uštekam, sjednem na tek pokošenu travu, u međuvremenu pored mene proleti neka zmija, hvala bongu pa sam bio strašno mamuran pa sam je jedva spazio, stajem na stanicu, palim cigaretu, razmišljam gdje mi je slika sa mjesečne i u tom trenutku nailazi komšija koji me vozi direkt kući. Majka sjedi na balkonu, zavaljena u hladu nabija petnaesti propušteni poziv na mom telefonu.

Boli me kurac, naspavao sam se u toku vožnje. Alkoholu brate, zahvalnica.

17. Чекај, одваљен од алкохола си спавао у бусу, после си спавао на трави у парку и истресирао мајку...и онда дођеш на ову тему да се похвалиш тиме лололо

18. kakav park jarane?

a jebiga, moram se pohvaliti jer nekad bude po 30ak propuštenih haha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.