Moram nekome da se pohvalim

1. lažeš bvdlga, krvavi ti zubi :)

2. 75 - 175 - 105.
    Broj mojih defki, postera i reakcija, tim redosledom... :) lepe brojke...

3. Uopšte nisi moderan to se printuje pa se stavi u "smešan print sa vukajlije"

4. Nije u "smešan print sa vukajlije" nego u ""smeštan print sa vukajlije""

5. što je to smešno? Ja volim broj 5, i sve što ima veze sa njim... a sem što je 5, ovo su lepe cifrice za nekoga ko je od skora aktivno počeo...

6. Zreo si za autokamšot, utrljavanje i ispiranje nakon 8 minuta. Učini too!

7. bogami, taj broj postera i reakcija je za respekt, ja to nikad ne bi umeo...

8. ae čuti, bre, ti k'o umetnik tako nešto da kažeš... umeš, no nećeš da se nerviraš, a oni su makar lakši od defki...

9. jesu kurac, obrisao sam najmanje sto za tri godine...

EDIT: vidi ga Arlovski što se ponavlja ;)

10. jesu kurac, obrisao sam najmanje sto za tri godine...

Jes' vala, štaš, drugi je to filing. Ja sam zamalo pa digo ruke od postera, a i od onih pokretnih .

11. Vršim ti dečepaž. Još malo i idem dalje:)

12. samo napred, ja ni ne osetim :)

13. Krenuh juče u pohod da pročitam sve odabrane defke otpočetka :)

14. Nije nimalo naivno, ja na početku nabio 80-etak postera pa sad već jače od godinu dana nikako da napravim nešto smisleno i zaokružim na 100 komada, mislio sam i reakcije da doteram do 50 i dosta, al ne lezi vraže.

15. Krenuh juče u pohod da pročitam sve odabrane defke otpočetka :)

I ja krećem čim mi prijemni prođe....:)

16. Zaspao sam u busu u koji sam uletio oko jedno šest sati. Kružio sam tako gradom barem 3 sata, Zavaljen na sećiju, snivah poput bebe, bezbrižno, udobno, bez da me neko dirne. Kad sam se probudio, ništa mi falilo nije. Sumnjiva okolnost u svemu tome je što cigani žive u tom naselju do moga i jebiga.

U jednom trenutku me budi vozač sa pitanjem E JARANE KONTAŠ LI SPAVATI OVDJE ILI IĆI KUĆI, dignem se, zahvalim omladincu koji treba da se pati još 6 sati po vrelini ovoj danas, ispadam vani, koljena mi samo tako klecaju dok hodam, jedva nađem hlada na stanici da se uštekam, sjednem na tek pokošenu travu, u međuvremenu pored mene proleti neka zmija, hvala bongu pa sam bio strašno mamuran pa sam je jedva spazio, stajem na stanicu, palim cigaretu, razmišljam gdje mi je slika sa mjesečne i u tom trenutku nailazi komšija koji me vozi direkt kući. Majka sjedi na balkonu, zavaljena u hladu nabija petnaesti propušteni poziv na mom telefonu.

Boli me kurac, naspavao sam se u toku vožnje. Alkoholu brate, zahvalnica.

17. Чекај, одваљен од алкохола си спавао у бусу, после си спавао на трави у парку и истресирао мајку...и онда дођеш на ову тему да се похвалиш тиме лололо

18. kakav park jarane?

a jebiga, moram se pohvaliti jer nekad bude po 30ak propuštenih haha

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.