Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
парк сам додао због фабуле :)
Dobar si, jedan se tako oplajvazio i zaspao u pogrešnom busu pa ga istovarili u Umčarima, a on se još misli da je njegova stanica pa se čudi kako mu ništa nije poznato i ne može kuću da nađe. Istreznio se na kraju ispod trešnje u nečijem dvorištu, sreća pa nije upao nekom Sašku u gajbu i popio nožinu u bubrege.
Isto tako sam jednom spavao u Beogradu, mislim da je bus 28 u pitanju koji vozi za Mirijevo, valjda, i ja i drugar zavaljeni na onom četvorosjedu, digli noge preko puta i spavamo kad samo u jednom momentu čuješ babe iza nas koje gunđaju nešto tipa STOKA SIGURNO NIJE PLATILA NIJEDNU KARTU A SPAVA NA ČETIRI SJEDIŠTA
sjebo nogu pa bio u bedaku zbog košarkaškog kampa, ali, dajem 130 jura manje jer neću trenirati već idem kao trener na praksu, samo hrana i smeštaj. IDEMO BRE
Da se pohvalim da se lozim na Dzona Snoua iz Gejm of Trouns. Stiglo prolece. Eto. :)
Sačekala si da sve ostale pobiju pa da nasledi imanje :)
Onako omalen i krivonog jeste pojava, nema šta.
Ovaj Bruce me stvarno poznaje u dusu, pa, naravno da je zbog toga i zbog loknica. :)
Nesss- nisam mislila na Tiriona, ahaha, nevermajnd, idem da zalepim Dzonov poster na vrata od kujne.
Mnogi bi tu radije zalepili poster od Kejtlin, pa kad god prođu da mogu da dreknu 'nazad u kujnu kurvo i man' se politike!'
Ni ja :)))
Posto sam trogodisnjak na vukajliji :)
Prošla komisija na poslu, palim sa familijom za koji dan u šumu! Jea! Bez TV-a, interneta! Nedelju dana drveće, ptice, mir i tišina! Jupiiiiiiiiiiii !!!
E, da:
http://www.dodaj.rs/f/3c/5C/nf9RgIA/gif.gif
Definitivno sam prelomio i sutra dajem otkaz, ne mere se ovo vise trpit imam para u steku mogu 2 mjeseca IZDURET dok ne nadjem neko novo zaposlenje....PASCE MI KAMEN OD CIRKA TONE S LEDJA SJUTRE!
DA DA DA 79,2!!
3 ispita u roku,cekam jos rezultate kolokvijuma i jednog ispita.jos 3 do kraja i zavrsni rad i u kurac vise.
Sav mi dan nešto mehk bio:
1. ne radim danas
2. naspavao se dobro
3. za ručak jeo meso na krompiru
4. za večeru jeo mešano meso sa raznim prilozima
5. pogledao film u bioskopu
6. popio nekoliko čašica rakije
Male stvari, ali eto znače. Serbezan sam.
Trljao sam vrhom kurca o ekran ajpeda..
Brat mi se večeras oženio. Jedva vidim šta pišem, neka i moderarori odaberu definijciu, plaćam janje!
Čampi, pa živeli ;-)
http://www.zaslike.com/files/fgrz2ekhts6ephhyizi2.jpg
Hoćemo prase!