Moram nekome da se pohvalim

1. Боље речено, ако хоћете да дреждите са хиљадама људи на бироу, упишите Економски факултет у Новом Саду...

Јеби га, ја другог избора нисам имао. Ништа ме посебно не занима, нити ми се посебно студира, ал' што се мора - није тешко. Фала богу, имам нека пријатељства, колико ће ми то помоћи, видећемо ако затреба.

2. Јеби га, ја другог избора нисам имао.

Ја ово пријатељски рекох, немој погрешно да ме разумијеш. Ја сам, кад је требало да изаберем шта ћу да студирам, у двоумљењу измежу права, књижевности и политичких наука изабрао електротехнику. Кад сам дошао на факултет, блејао као овца на стручним предметима, али кад се сједне и ухвати књига у шаке, ништа није проблем. Тако да, имао си избора, да будеш мало упорнији, али шта је ту је. Нек је теби са срећом да упаднеш на буџет и да будеш добар студент! :)

3. Ја ово пријатељски рекох, немој погрешно да ме разумијеш.

Ништа погрешно, наравно. Не, него једноставно нисам неко ко уме да запне, кампањац сам, а искрено ме економија највише и занима, то неко рекламирање и маркетинг, па ћу видети како ћу то искористити на крају.
    За математику, физику и хемију нисам, тако да су ти факултети у почетку отпали. Хтедох психологију, ал' шта да се правим паметан и хипстеришем, одабрах ово.
    Сутра су резултати прелиминарни, па јављам шта сам урадио.

4. Verujem ti za ekonomiju...
    Sećam se kad je drug koji upisuje ekonomiju doneo zbirku mi uzeli da prelistamo, ono pišijada od zadataka, tipa da se reši kvadratna jednačina...
    Doduše, na ekonomiji je uvek velika navala, pa je malo zajebano...

5. Nisam video masu oko ekonmoskog... Kada vam se to završilo?

Прва група од 10, па до неких 11 су сви углавном били готови. А друга од 12:30, е сад докле, то не знам, јер сам одмах кући отишао, имао сам превоз.

6. Našao na ulici 80 eura i 1000 dinara. Baš su mi dobro došle.

7. Axa, pani i ja to napisao pre 30 sekundi al obrisao napisao Babo pre.

8. e jbg :)
    EDIT: zar ti nisi na temi za jadanje napisao

Izgubio 80 eura i 1000 dinara. Jebeš ga, nekome će dobro doći ako nađe.

??

EDIT2: kapiram :)

9. Sacam se zbunio. Zaboravimo ovo. Axaxaxaxax

10. Јеби га, ја другог избора нисам имао. Ништа ме посебно не занима, нити ми се посебно студира, ал' што се мора - није тешко.

EVO VAM I GLAVNOG RAZLOGA ZAŠTO ZEMLJA PROPADA, NIKO NEĆE DA RADI, SVI BI DA STUDIRAJU I DA SE UGLAVLJUJU U UPRAVNE I STEČAJNE ODBORE

11. a kako ste me sjebali, al ionako propalo, niko da primeti...

12. DA SE UGLAVLJUJU U UPRAVNE I STEČAJNE ODBORE

Из твојих уста у Божије уши, амин!!!!

13. Zaradio sam 200e za pola sata rada. Poštenog.

14. Kupio Nike majicu za 500 dindži.
    Razlog za sniženje: aplikacija srpskog grba sa fudbalskom loptom :)))
    Ne mari, nosiću pokući

15. Zaradio sam 200e za pola sata rada. Poštenog

kako?

16. Mogu li i ja??? Pošten sam dovoljno!

17. Firma za koju radim proglašena za najbolju na svetu u toj oblasti za 2013. godinu.

18. Firma za koju radim proglašena za najbolju na svetu u toj oblasti za 2013. godinu.

To sam ti mogao i ja reći... :))

19. :-)
    Hvala, ovo je i zvanično.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.