Moram nekome da se pohvalim

1. Sećam se kad je drug koji upisuje ekonomiju doneo zbirku mi uzeli da prelistamo, ono pišijada od zadataka, tipa da se reši kvadratna jednačina...
    Doduše, na ekonomiji je uvek velika navala, pa je malo zajebano...

Сад тек видим ову поруку.
    Математика је још била тешка у односу на економске предмете и информатику.
    Ове године није била навала, од неких 950 колико примају, нас се пријавило око 820.

2. kako?

Zamenio jednom dedi ovde u Inđiji 50tak crepova na kući što je onomad onaj led izbušio, on jadan ne može, nema nikog. Nisam ništa ni tražio, komšijski mu pomogao, kad sam završio seli da popijemo kafu i on bup baci na sto dvestotku... Ja se malo nećkao al na kraju zna se :D Al dobro pomagažem mu često nešto sitno.... E da češće bude ovih tornada i apokaliptičnih nepogoda, gde bi mi bio kraj :D

3. 50tak crepova

Realno, trebao je da ti da 2000 dinara.

4. realno, ajd nemoj otić u kazino.

5. Видро омашила си тему лоло

6. vickast si mali, al znam šta pričam :)

7. наравно лоло

8. Упао на буџет у НС-у, смер менаџмент. Не знам шта је то, ал' буџет је буџет.

9. Честитам маћори

10. evo ti Abraxus definisao, sve ima na Vukipediji :)

čestitam budući kolega :))

11. Хвала обојици на честиткама! :)
    Брусе, није ми пало на памет да тражим, али сад кад сам је прочитао, схватам да је то можда нешто што ће ми се допасти. Верованто баш зато што је све контра.

12. Dobar je menadžment, samo malo više štrebanja ima...

13. Dobar je menadžment, samo ga razne njuške blamiraju.

- Čime se baviš?
    - Menadžer sam u klubu "Tron" u Markovcu.

14. Extra je menadzment, nadam se samo da nije ko u Beogradu - vise matematickih od upravljackih predmeta..

15. Gmudo nije valjda da se i dalje zlopatiš sa matama?

16. 'Esi ti beše ekonomista, 'Mudo, ili je sestra?

17. Pa nego kako :) Evo sad me ceka pakleno leto - Mata 1, Mata 2, Statistika i Verovatnoca.

18. Izgleda da imam malo poremećenu percepciju, čim je meni sestra ekonomista automatski pretpostavljam da su i drugima.

19. Grujo, niti sam ja niti je sveca, nesto si istripovao :)

20. Kanda jesam, šta se onda javljaš na priču o marketingu čudni čoveče :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.