Moram nekome da se pohvalim

1. da.

edit: imaš i u rs

2. Opušteno... keva je naučila, naučiću i ja...
    Inače, hvala na ohrabrenju... :P :P :P

a za privatnu nisam ni znao da postoji... Al jebi ti to, nikad, al nikad ne bih dozvolio da me takav neko leči...

3. Koji ima u RS? Što sam Koštunica?

4. imaš kod bijeljina privatni farmaceutski
    za završavanje su potrebne samo pare i dobra volja

5. Svaka čast wave.
    Prvi put kad sam polagao prijemni, ne računajući bodove iz srednje, imao sam 0 (i slovima nula) bodova. Zainatio se i sledeće godine uzeo maksimum, kasnije batalio kad sam shvatio da od tog faksa leba nema, pa prešo na neki drugi.
    Mnogo lep osećaj kad razvališ prijemni.

6. Mnogo lep osećaj kad razvališ prijemni.

Oooo daaaaa... :))

7. Smorka, ni ja sebi u glavi nisam bila plava :)) Kako sad ovo glupo zvuči, ali kapiraš me ;)

8. Smorka, ni ja sebi u glavi nisam bila plava :)) Kako sad ovo glupo zvuči, ali kapiraš me ;)

Kad si i ti mene odmah skapirala šta sam mislila, nači da kapiram, kapiramo se. :D

9. Данас био у граду, и промотерке и конобарице су мислиле да имам преко 20 година (имам 18), не знам шта се дешава. Ова једна ми рекла као да је, између осталог, мислила због браде. Сад нема шансе да је обријем!

10. Због чега држиш слику Гордана Кичића на аватару?

11. Хахахахах није то Гордан, то је Цоле. :)

12. Данас био у граду, и промотерке и конобарице су мислиле да имам преко 20 година (имам 18), не знам шта се дешава. Ова једна ми рекла као да је, између осталог, мислила због браде. Сад нема шансе да је обријем!

Phahahahaha, ja otišla u knižaru, pre neki dan, kazala mi neka teta tamo kako ne može da nađe sveske na Winx... Da ne pomenem kako sam videla malo debljeg klinjobera u predpubertetu, koji je bio.... Viši od mene... A im'o i veće sise.

13. Брате, Цоле, скини слику Гордана Кичића. Зашто би је и стављао?

14. Zato što je i Kičić kuliji od Serža Trifunovića.

15. Брате, Цоле, скини слику Гордана Кичића.

Debeli, Cole sluša Bajagu, video sam ja na temi "Šta slušate trenutačno".... ;-) I pored ovog smajlija, sasvim ozbiljna činjenica.

16. Хаахахаха па рекао сам, због Цолета, си гледао "Малу ноћну музику"? А и не знам шта друго да ставим, стално мењам...

17. Стави слику Луне Лу, бгате, Гордан Кичић јеботе. Гордан Кичић лучи 1.48 промила Сергеја Трифуновића по квадратном милиметру коже.

18. Јебо вас Гордан Кичић, ја вам кажем како промотерке влаже на браду ви запели за њега ко баба за Тита.... Променићу, на!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.