Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nema vajde od kukanja.
Vrnuo se na Vukajliju, i u im Boga upisao na budzet.
Neaš ti tu šta!
Bole vas kurac, i tebe Dio i tebe Vejve, ja ako ne upadnem na fax (a 99,9% upadam na samofinansiranje) idem na Bogosloviju u drugom roku, da vam naplatim venčanja po 20 soma kinti...
Ko kae da ću da se udam za Vejva?
On jeste dobar momak, al meni ne treba muška ruka, ako me razumeš...
Šta su hteo da upišeš? Ortak moj bio u tripu, upiše 2 faksa, onaj koji hoće i Bogosloviju, i dobije od popova i studenjak i pare sve...Sat vremena mi trebalo da mu dokažem da mora celu da očisti na Bogosloviji.
čestitamo, studenti novopečeni :3
E, ima li neko informaciju šta treba diplomiranom ekonomisti da završi master na Bogosloviji? Da spojimo finansije sa bogougodnim...
Konkurisao sam samo na ETF-u ali nisam zadovoljan prijemnim, imao sam ukupno 12 tačnih i još 3 za koje nisam imao muda da zaokružim... Meni nije problem da učim na Bogosloviji, išao sam i na takmičenja iz veronauke, mada osećam da bi mi se smučilo brzo.
Izabereš pravog vladiku i odradiš "blagoslov".
Fala lepo :)
Trebaju finansije da bi dobio master, inače ne pomaže ni Oče naš iže jesi na nebesi u desetercu...
Znači ništa od toga...
Ne može to, ekonomija je đavolja rabota, duša ti je, da se tako izrazim, već rezervisana.
ista priča, jedino je razlika u izdavaču diplome :)
Dionsyio se vratio iz bana, opaa :)
Neće biti, Bruse, evo specijalno za tebe da vidiš ščim imaš posla
Ja more! Došao malo medju žive ljude :) A i red je bio, mesec dana nisam bivstvovao odje...
Ooo, velkam bek, Dionisio!!
Čestitke za fax, al eto... nisi ni morao zbog toga da otsustvuješ sa sajta... ja sam više vremena provodio ovde, nego za knjigom, lol...
Комшија дигао два метра зида између мог и његовог дворишта. Сад ми је двориште дупло лепше.
To je nešto najljepše što komšija može da uradi. Svaka mu čast.
Sada na zid možeš da okačiš žardinjere sa cvećem i svašta nešto. Možeš i da žvrljaš i da nasloniš bicikl...Blago tebi!
Naučio sam da hvatam print skrin. Oj radosti!