Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Одморио сам се од апатинских гована.
i ja ovdi. pijem nektar di stignem.
Ništa od moje janjetine...
БОктејеб продају МБ, јелен, лав, туборг и ниђе људи око тих кураца а око ваљевског иљаду људи више тамо пије него што слушају ове металике концерт пичке материне то само точи сунце ти јебем. Јој јес ми лепо легло, одо сад да спавам па сутра јопет да лочем.
žao mi je elek. ;(
oš nektar?
edit: pa, marko, prekini da praviš zazubice, nismo mi krivi što nam je voda prljava!
Ne pijem pivo, al prepečenicu ne odbijam.
e jeb'ga, ja samo pivo derem, eventualno pelin i bijelu sangriju, nea rakije. štaš, žensko.
Bruka...
bježi, zajebano je s rakijom. ako ne valja, u startu si se zajeb'o, a s pivom ne mo'š pogriješit'.
Еее, ал' искусан ракијски човјек одмах препозна квалитет па доноси одлуке да ли пије даље или не. :)
pa, taj rad, al' ka'em ti, u 90% slučajeva je neka brlja..
:D
Inače voda za pivo je sa najčistijih izvora i pivo stoji bar mesec dana u podrumu dok se ne pošalje šleperom, aha.
Пиво је најлошијег квалитета љети, јер не одстоји довољно и не сазри, нама је то професор причао, њему брат ради у Апатинској пивари. Ја могу и пиво и ракију, чак и "подморнице" понекад. Зна бити занимљиво пијанство од тога. :)
e jeb'ga, ja samo pivo derem, eventualno pelin i bijelu sangriju, nea rakije. štaš, žensko.
Nekad su cure kuhale kao majke, a danas piju kao očevi. :)
Шта бре ова открива моје име ође, банујте је.
Какве сам сад уштипке јео, прсте да почишеш, па домаћи сир, кајмак, сланиница, српска салата. Ухх... :)
hjooooooooooj!
zove me rođak iz australije da idem s njim na egzit večeras.
PIŠAJ PO SIROTINJI!
dok on dođe...hohoho
pa stigneš ti iz Bijeljine za šest sati komootno :)
Obradovao si me za sve pare! Znam kad su Tešnjarske (u Valjevu skupe se folkloraši tako to), da se samo Valjevsko toči, al ja mislio to samo ođe...