Moram nekome da se pohvalim

1. štaš u zenci krutenejebo? :D

2. haha, MRŠ!
    miriše <3

3. Da se pohvalim, konačno sam dobiJo dovoljno glasova za forum OPAAAAAAA

4. Бодем тројке као Лери Птица.

Али само кад нема никога око мене. Кад сам на терену де има људи машим целу конструкцију.

5. Radjarde, cepi mu jedan minus, i to je to.

6. Da se pohvalim, opasno sam se drogirao na Exitu

7. Izakcijao sam kampovanje ovog vikenda a sledece nedelje idem u Vojvodinu da jedem sunke,paprikase,gulase,pecenja, valjuske, krompire, svinje, goveda, kiflice, bureke, salate, jaja i ko zna sta sve jos.
    mojoj sreci nema kraja :D

EDIT: Bez bureka, to cu sacuvam za Bosnu

8. E naso sam kod kineza sa led diodama, radi na 3 AA baterije. 250 kinti.
    Ne sija ne znam ti ja koliko,al ionako nam treba samo dok nam se pravi hrana da se vidimo. Za ostalo ce se pobrinuti vatra.
    Uh, da mogu, prespavao bih ceo sutrasnji dan

9. Vidj, nisam ni svestan da sam napisao burek. Samo sam kucao hranu koja mi je padala na pemet posto tamo ima bukvalno sve, pa me danima kotrljaju po sokacima..

10. Nemoj se zajebati pa se najesti na prvom jelu.

11. Brate, isti mi je kurac, kad odem tamo ionako glad ne osecam. :)

12. idem sutra u sarajevoooooooooo
    yeeeeeeeeeeeeeeey!

13. Nabavio knjigu "Američki psiho". Fala kurcu, jedva je nađoh. I to kada nisam ni tražio.

14. Sećam se da sam je čitala u nikako pogodnom uzrastu, da l' bejah osmi ili prvi srednje, tako nešto. Uglavnom, boleščina od knjige. Briljantna, svakako, ali i dalje boleščina. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.