Moram nekome da se pohvalim

1. Pazi, do sada šta pročitah, primećujem da je puna sarkazma, kul misli i detalja. Sviđa mi se. Gledaću da je što pre pročitam, s obzirom da sam tanak sa vremenom.

2. ... :(
    ja ipak idem tek u ponedjeljak u sarajevo.
    pu.
    ignorišite me, ove teme su mi kao dnevnik

3. Onda si omašila temu, Vidro :)

4. ma, ajde, svakako sam domaća na obje. :D

5. Istina :) Imam nekih mnogo dobrih jabuka, hoćeš malo? :))

6. ajd može, na nekom režimu ishrane sam, voća nisam jela ne pamtim otkad, al' mogla bih jabuku :D šta ima kod tebe, kak' si? :D

7. Kakav je to režim bez voća? :) Ja dobro, danas sam kupila haljinu i cipele za svadbu u subotu :) Sad bukvalno imam dve haljine u ormaru, jedna maturska i sad ova, ne nosim ja to... :)

8. voće=fruktoza=šećer=ugljeni hidrati=loše
    eh, žene. :D
    jooj, baš volim svadbe, kakvu si haljinu uzela?
    ja isto slabo nosim, al mi se ove godine sviđaju ove duge, pa sam našla neku crnu do poda, jedva nađo' na svoju visinu, sve mi kratke. :D

9. Na šire bretele, sa V izrezom napred i pozadi, a širi se od struka i pada, do kolena, neki lepršav materijal, letnja... Tako nekako :) Meni su prelepe duge, al' kad vidim na drugima, meni smešno stoje, jer sam niska :)

10. kul! pa ak' si niža, to je otprilike taj kroj koji ti odgovara, taman moš i poslije da je nosaš, možda se i navikneš :D
    ja sam otišla u krpe, valja mi ustat u 8, gud najt i lipo se provedi na svadbi :D

11. Pa to, može da se nosi i ovako, nije nešto posebo elegantna :) Ajde, odoh i ja, laku noć i tebi :))

12. Положио сам правосудни испит! Јебених пола године свакодневне тортуре... Животе, добар дан!

13. Svaka čast. Kad častiš?
    Jesi sad u euforiji, da jebeš mamu na sledećem ispitu?!

14. to Dzonovane carino, vim ja nema ga covjek, dje covjek?

15. Хвала људи! Немам ја више испита Дионизио. Додуше, имам адвокатски кад прођу 2 године, ал то је пука формалност јер комори дајем 7 иљада марака за учлањење, да ме још не би дркали и са испитом.

16. Opaaaaa...imam novog pravnog zastupnika vidim ja....

17. Čestitke Džonovan još jedared...
    Nego, 'teo sam da te pitam, sudim se nešto sa komšijom, pa sam mislio... :)
    Moj ti je savet, besplatne savete NE DAJI. Inače će da te jebu svi, da im nešto završavaš, sve kao prijatelji.

18. вечерас у бијељини почиње бир фест!
    пи-шај по си-ро-ти-њи!
    ПУШЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

19. ПУШЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ccc,tako mlada a već mađarica...:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.